anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani sunt baiat si as dori sa zic ca de curand m-am pus cu o fata din clasa care ma place de 4 ani si eu nu am stiu acest lucru.Am aflat si m-am pus cu ea. O iubesc enorm de mult si imi e frica sa nu o pierdsad. I-am zis ca o iubesc foarte mult in fiecare zi ii zic si la scoala peste tot, dar mi-e frica sa nu o pierd pana la urma totul are un sfarsit. Ce as putea face

Răspuns Câştigător
| ChristinneVonD a răspuns:

Eu zic sa nu o stresezi, sa ii lasi si ei putina libertate. adica sa nu o suni non-stop :" unde esti cu cine stai?" Sa nu o obligi sa faca ceva ce ea nu vrea.happy Stii la ce ma referhee hee Si sa o intrebi ce are ea de gandthinking Daca vrea o relatie serioasa sau nu. Asta e parerea mea. Funda?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| ancutza_2191 a răspuns:

Ai dreptate, totul are un sfarsit... sfatul meu. bucura-te de prezent

| Cocoa a răspuns:

Nu am priceput unde te-ai ''pus''? La vreun panou de onoare cumva?big grin

| Annnnnnnao a răspuns:

Este normal sa o iubesti. Asteapta sa treaca timpul si daca tu spui ca ea te place de 4 ani este imposibil ca ea sa simta acelasi lucru. Unele relatii tin enorm de mult si crede-ma ca cu in timp se pot schimba chiar foarte multe. Asteapta doar

| Ionica9119 a răspuns:

Cum ai zis si tu ''totul are un sfarsit''. Ai 15 ani, nu cauta o relatie serioasa. Nu cred ca iti poate oferi vreo fata la varsta asta ce vrei tu. Chiar daca un studiu arata ca fetele sunt mai dezvoltate psihic decat baietii, inclin sa cred ca e cam invers. Ele acum se joaca, cauta distractie, le place sa experimenteze etc. De aceea ar trebui sa o lasi mai moale cu chestiile astea pentru ca atunci cand ii vine ei sa te lase, te lasa cu ochii in soare cu tot cu iubirea ta.

| Gabbytzu a răspuns:

PAi...bucurate ca esti cu ea cat mai poti
Te-as sfatui sa nu pui suflet
Sa nu visezi un viitor cu ea
CUm ai spus si tuh totul are un sfarsit!
Sau poate nu.
AKma depinde si de comportamentul tau fata d ea.
SI al ei d tine
Nu poti sa ramai cu ea daca te insala.
Deci acum cum ti-e scris de sus

| FucktheSystem a răspuns:

Sfat, in loc sa pui intrebari despre ea mai bine bucura-te ca esti cu ea si nu iti face griji din astea inutile.

| DorelSudoru a răspuns:

O sa te plictisesti in curand...xD

| gigiro a răspuns:

Pai,de ce te-ai mai "pus" cu ea? Trebuia sa fi lasat totul asa cum a fost, ca nu mai aveai atatea dureri de cap.Ea oricum, daca te iubeste de 4 ani, te mai astepta.inca 4. pana te maturizai.

| valThina a răspuns:

Foarte draguthappy pai recucereste-o sa zic asa cu o mica atentie exact cand se asteapta ea mai putin