Penisul de 12 cm este unul mediu.Trebuie sa te multumesti cu ceea ce ti-a dat mama natura.Penisul creste pana la 18 sau 21 de ani.Eu cred ca o relatie se bazeaza pe sentimente..nu pe marimea penisului.
Umbli cu ruleta in buzunar? Ce aveti cu penisul? Parca sunteti obsedati de dimensiunile lui.Nu aveti altceva mai important de facut?
Parerea mea e ca ori e grav de mi ori esti tu foarte bizar de putin dezvoltat o.O
Bai bai stai ca mi-a venit o duma: Merge un barbat la doctor cu o iritatie la p*nis. Se apropie de usa inainte ca pacientul precedent sa iasa si recunoaste vocea doctorului ca fiind una de femeie "Ai sa-mi bag si eu ce-i spun lu asta?" Dupa ce intra il intreaba femeia "Cu ce problema ati venit?" la care barbatul "Am o iritatie la picior... Celalalt cap." femeia nesigura "Da stai s-ami iau ochelarii." Barbatul uimit si usor jignit raspune "Ochelarii?!? Dar stati doamna ca are zoom" Gata comedianta ma fac
(*tusit*gluma-de-****-, eli*tusit*)
Nu conteaza marimea penisului daca o satisfaci pe fata si din cate stiu eu penisul creste pana la 18 ani