Cu toții avem perioade din astea. Calm. După o perioadă de timp o să-ti treacă și dacă e totul ok îți vor plăcea din nou fetele. Keep calm. ^_^
Da, e normal. Nu ai gasit pe cineva sa iti placa suficient. Nu trebuie neaparat sa fii intr-o relatie doar de dragul de a fi, dar sa nu o placi.
E normal da. Fiecare se dezvolta diferit si la fiecare nevoia de dragoste se manifesta diferit.
O sa iti treaca, stai calm.
Firea ta este cea care marcheaza comportamentul tau precum si relatiile interumane.Se pare ca esti mai retras dar asta nu inseamna ca vei deveni un holtei sau si mai rau un calugarit. Totusi ar fi indicat sa incerci sa ai cat mai multe relatii interumane sa socializezi cat se poate de mult.Cum se spune in astfel de situatii, nu dispera, deoarece va apare soarele si pe strada ta.Toate la vremea lor. Pa, pa.
Io am 15 ani si nu am avut nici o relatie. De cateva ori m-au intrebat unii baaieti daca ii pla, si daca vreau sa fiu cu ei dar s-au ales cu un nas rupt. I know how you feel. Sunt genu de fata inchisa in ea fara relatii . Dar stai calm, nu-i nici o problema. O sa te indragostesti si tu candva
Exact la fel gandeam si eu. cam 4 ani am gandit asa si nu aveam nici o intentie sa imi schimb parerea, pana am intalnit persoana potrivita, probabil nici tu nu te multumesti cu orice, sa fii cu cineva doar asa...fiindca toata lumea are pe cineva, sa pierzi vremea, sa nu te plictisesti. Sunt sigura ca iti vei schimba si tu parerea cand vei intalni persoana potrivita ^^Pana atunci nu iti fa griji, si nu asculta de altii cand vor incerca sa iti bage pe gat fete. Doar daca e decizia ta bineinteles ^^
Bafta
Am eu un videoclip siropos daca vr, si eu eram in situatia ta dar dupa ce l-am vazut mi s-a schimbat perspectiva