anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si am intretinut relati sexuale cu o fata de 14 ani.Ea a ramas inarcinat si este in 6 luni nu mai poate face nici avort.Imi puteti spune cum ma poate pedepsi lege daca parinti ei fac plangere...(Amandoi am fost de acord) si ea si eu.

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Nu te pedepseste nici o lege. Relatiile sexuale intre minori nu sunt fapte penale daca diferenta de varsta nu depaseste 3 ani.

Asta ar mai lipsi sa lase prin lege copilu' fara tata.

Copilul o sa se bucure sigur ca are parinti asa tineri. Aveti grija sa ramaneti impreuna si sa fiti fericiti.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o importanta ca ati fost de acord amandoi, ea este minora sub 16 ani si legea spune clar ca sexul cu minore sub 16 ani se pedepseste cu inchisoarea.
Dar, trebuie urgent spus parintilor si deciziile oricum sunt luate de ei.

| Iulian03 a răspuns (pentru Violleta2022):

Legea s-a schimbat.Actul sexual intre minori nu se pedepseste daca diferenta de varsta nu depaseste 3 ani!

| Emilian65 a răspuns:

Nu faceti prostia sa faca avort.Lasati copilul sa se nasca si voi il veti creste cu multa dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut. Cu nimic. Esti minor. N-au ce plangere sa faca daca amandoi ati fost de acord. E mai naspa daca ea o sa-i minta ca a fost violata si asa poti ajunge la o scoala de corectie pana faci 18 ani si eventual dupa sa intri la inchisoare. Ai grija

| Printesa10TM a răspuns:

Cand o sa mergi cu copilul tau de mana, oamenii o sa spuna ca eati fratele mai mare!

| radubz a răspuns:

Legea te pedepseste doar daca esti nascut in 88 si ai de fapt 28 de ani, dar nu este cazul tau, nu? happy

| RazvyCrazV a răspuns:

Copilu ala o sa se bucure ca are parinti tineri

| RazvyCrazV a răspuns:

Sexul intre minori e legal