anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si am intretinut relati sexuale cu o fata de 14 ani.Ea a ramas inarcinat si este in 6 luni nu mai poate face nici avort.Imi puteti spune cum ma poate pedepsi lege daca parinti ei fac plangere...(Amandoi am fost de acord) si ea si eu.

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Nu te pedepseste nici o lege. Relatiile sexuale intre minori nu sunt fapte penale daca diferenta de varsta nu depaseste 3 ani.

Asta ar mai lipsi sa lase prin lege copilu' fara tata.

Copilul o sa se bucure sigur ca are parinti asa tineri. Aveti grija sa ramaneti impreuna si sa fiti fericiti.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu faceti prostia sa faca avort.Lasati copilul sa se nasca si voi il veti creste cu multa dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut. Cu nimic. Esti minor. N-au ce plangere sa faca daca amandoi ati fost de acord. E mai naspa daca ea o sa-i minta ca a fost violata si asa poti ajunge la o scoala de corectie pana faci 18 ani si eventual dupa sa intri la inchisoare. Ai grija

| Printesa10TM a răspuns:

Cand o sa mergi cu copilul tau de mana, oamenii o sa spuna ca eati fratele mai mare!

| radubz a răspuns:

Legea te pedepseste doar daca esti nascut in 88 si ai de fapt 28 de ani, dar nu este cazul tau, nu? happy

| RazvyCrazV a răspuns:

Copilu ala o sa se bucure ca are parinti tineri

| RazvyCrazV a răspuns:

Sexul intre minori e legal