anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si iubesc o fata de 14 ani si nu stiu ce sa mai cred, am am avut o relatie cu ea. Cel mai bun prieten al meu era si el indragostit de ea si erau foarte apropiati. Eu am facut greseala si i-am spus ei sa pastreze putin distanta, ea a zis ca sunt gelos si ne-am despartit. Mi-am cerut scuze dar tot degeaba. Dupa 3 zile dupa ce ne-am despartit s-a combinat cu alt baiat (nu cu cel de mai sus, altu). Acum sunt impreuna dar ea ma priveste foarte ciudat. Cu doua seri in urma am stat cu ea singur dupa ce au plecat ceilalti acasa, 1 ora. Ea a vrut sa mai raman. Am crezut ca vrea sa ma intrebe ceva dar ea se juca pe telefon. Nu stiu ce sa cred oare inca ma mai iubeste sau isi bate joc de mine? Nu stiu ce sa fac sa o uit sau sa mai astept poate totusi se intampla ceva? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| bia0000 a răspuns:

De ce nu o suni? intreab-o ce mai face,chestii banale si dupa intreab-o :"tu te mai gandesti la mine?,stii eu inca ma gandesc la tine, nu vrei sa incercam din nou?" si in functie de raspuns iti dai seama de ce simte cu adevarat.din cele spuse de tine eu cred ca vrea sa-ti atraga atentia, dar ca fata nu poate face ea pasulhappy sau cel putin asa vad eu lucrurile! bafta

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai poate face asta pentru ca asteapta sa faci TU ceva.
tuh astepti acelash lucru sa faca ea laughing) dc nu incerci sa mai vb cu ea? daca nu vrei atunci mai bine uiteo ca asa numai termini povestea asta niciodata gasesteti alta pr.

| harciog a răspuns:

Pune mina si o freaca caci asta vroia atunci cind ti-a spus sa mai ramii.Nu cred ca vroia sa-ti arate cum se juca ea cu telefonul.

| darkglass a răspuns:

Pai nu are ce face si se joaca cu baietii inclusiv cu tine deci daa-o naibii

| kobra0221 a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca aseara se dadea la alt baiat.

| kobra0221 a răspuns:

Da aveti dreptate, dar ea momentat nu este singura. Oricum multumesc mult pentru sfaturile date imi sunt de folos.O sa dau si funda, dar mai astept mesaje.