anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am 16 ani si ma confrunt de cateva saptamani cu o problema. Iubita mea are tot 16 si de 3 saptamani imi tot spune ca nu este satisfacuta si nu sunt capabil, dar am doar 16 nu sunt capabil sa o satisfac in niciun fel si nici nu vreau. Ideea este ca intr-o zi a venit pe la mine si efectiv nu exagerez mi-a spus ca vrea sa ii bag degetele in organul genital si logic ca am refuzat-o si de atunci parca se comporta mai rece cu mine, ce ar trebui sa fac sau ce credeti ca are de se comporta asa? Dau funda

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Se comporta asa din cauza ca tu nu esti capabil sa o satisfaci atunci cand faceti sex.

| ethanNicholas a răspuns (pentru Emilian65):

Nu am facut niciodata asa ceva cu ea, consider ca suntem prea tineri pentru asta

| LoveSleep a răspuns:

Ai inceput bine. Acum lasa fanteziile si fa-ti o iubita pe bune.

| CostinAlamariu a răspuns:

De pe străzi a venit, înapoi pe străzi să o lași.

| ethanNicholas a răspuns (pentru CostinAlamariu):

La ce te referi frate, eu tin la ea dar ce imi cere este prea mult pentru mine

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Mergi i-ați o sawuma cu usturoi si Pepsi rece -_- ai sa vezi viața atunci secretul este sa mergi in parc la umbra unui copac cum fac eu chiar acum happy forța numai ca de data asta am loat fanta nu Pepsi succes

Răspuns utilizator avertizat
| BumiWolfie15 a răspuns:

Ce să aibă, f*fa vrea s*x.Îți admir decența la vârsta asta.Ți-aș recomanda să te desparți de ea.Din câte spui nu prea ești pregătit pentru o astfel de relație. Dacă vrei îți poți găsi prietene fete, fără complicați și în plus unele acceptă cuvintele mai siropoase fără obligații. Fata pare hotărâtă și în cazul în care nu reușești să o mulțumești o să caute pe altul. Nu fă compromisuri cu care să nu fi împăcat doar pentru a-o ține lângă! Probabil deja își petrece timpul cu vreun iubit secret și de aceea te ignoră.

| ethanNicholas a răspuns (pentru BumiWolfie15):

Mersi o sa iau in calcul ceea ce mi-ai spus si voi decide ce sa fac.