Salut,
Ca sa te lamuresc din start, nu, nu esti impotent.
Daca zici ca te masturbezi foarte des, si zici ca la un moment dat nu mai iesea nimic, inseamna ca pur si simplu...nu mai ai. Nu e grav, dar tu produci o anumita cantitate de sperma pe zi. Ca esti om si ai limite. Daca te masturbezi des, si scoti mai multa decat poate organismul tau sa faca, pe moment se intampla sa ramai... fara.
Nu esti impotent, dar ia o pauza, si o sa vezi ca lucrurile revin la normal.
Ia masturbarea, orice ti-ar spune unii, este sanatoasa si un obicei firesc, mai ales in adolescenta. Secretul este sa o faci cu masura.
Nu forta nota, ca ajungi in situatii precum cea in care te afli acum, sau in situatii chiar grave, cand iti poti produce leziuni, sau te poti procopsi cu TMS (Traumatic Masturbatory Syndrome).
Fii pe pace, esti bine.
Mersi mult pentru raspuns, m-a ajutat mult si acum nu-mi mai fac griji.
Nu este adevarat! Este imposibil din punct de vedere fizic ca un barbat sanatos sa ramana fara sperma! A ramas fara sperma doar daca are boli de genul: "boala a testiculului care atinge tuburile seminifere (tuberculoza, febra de Malta, oreion, infectie testiculara, ectopie testiculara), boala genetica (sindrom al lui Klinefelter), blenoragie prost tratata, dezechilibru hormonal hipotalamic sau hipofizar"- dar el nici macar nu a spus ca nu a avut, ci ca nu a vrut el sa ejaculeze. Spermatozoizii se formeaza in cicluri de 62 de zile incepand din perioada pubertatii si pana...la moarte. Practic nu ar ramane fara sperma nici daca ar face zilnic sex!
Iar ce face el este in mare o tehnica de control folosita pentru a evita ejacularea precocee!
Cu un lucru sunt insa de acord(desi o sa imi sara in cap toti userii TPU) masturbarea, in anumite limite, este sanatoasa si chiar indicata(inclusiv in cuplu!)
D-ra...nimeni nu a zis ca a ramas de TOT fara.
Lasa, bolile sunt altceva.
Dar un barbat, daca exagereaza cu masturbarea, ajunge sa elimine mai multa decat pot gonadele lui produce.
Adica pentru un timp scurt, da, ramane efectiv fara.
N-ai auzit niciodata de "ejacularea uscata"?
Ba da, am auzit, intr-un banc stupid! Si ca tot veni vorba, ejacularea uscata nu e ce zici tu :http://www.csid.ro/sex/ejacularea-retrograda-4897934/
Sti, eu vorbeam din carti, pe mine asta m-a invatat scoala...
Si uite aici inca o dovada ca eu am dreptate si ca un barbat poate ramane fara sperma doar in cazuri patologice: http://www.sfaturimedicale.ro/......re%29.html
Imi dau palme, serios...
De ce oare nu reusesti sa intelegi ca nu ii seaca dintr-o data testiculele?
Hai sa o luam babeste. N-are treaba cu ejacularea retrograda. Si csid.ro nu e "scoala", e un site de dat sfaturi demne de Cancan.
Sa zicem ca ai o cada, plina. Ala e testiculul, ok? Si incepi sa scoti apa cu galeata din ea. Bineinteles, robinetul curge in cada. Dar daca tu scoti mai multa decat poate umple robinetul, nu e la mintea broastei ca la un moment dat cada aia se goleste?!
Daca ma ocupam numai cu Copy -> Paste-uri pe care nu le gandesc, acum eram un Dumnezeu.
Acele copy-paste -uri au fost doar exemple. Printe altele am studiat si genetica si genetica asta se ocupa si cu spermatogeneza. Nu, acea cada nu se goleste pentru ca ecel robinet nu se opreste! Spermatogeneza este (repet) un proces continuu de 62 de zile si in acest timp se produce o cantitate atat de mare de sperma incat nu poate ramane fara. Ramane fara sperma doar daca are probleme medicale.
Si in fond nici nu stiu de ce ne batem capul, problema lui oricum nu este asta, a spus clar ca el nu a permis ejacularea.
Si faza e ca si daca are o problema patologica cu emiterea de sperma aceasta problema nu ii afecteaza erectia ci fertilitatea. La el problema este cel mai probabil una psihica...
Nimeni nu a zis ca se goleste si ramane asa!
Daca el se masturbeaza de 15 ori in 2 ore, pun pariu pe ce vrei tu ca testiculele lui nu pot face fata.
Daca se opreste, normal ca isi reface "rezervele".
Ce naiba?
Eeee...la naiba, de 15 ori in 2 ore e exagerat, nici macar ca timp nu ai putea face fata.
E drept ca nu ar face fata, dar asta datorita efortului si nu a lipsei de sperma.
Oricum asta cu de 15 ori in 2 ore e chiar tare, mai se lauda unu ca a facut sex cu una non-stop timp de 4 ore si fata a avut 24 de orgasme, ceea ce e practic imposibil...
Nu subestima exploziile hormonale din corpul unui adolescent.
Oricum, daca un tanar de varsta lui ajunge sa se masturbeze cam de 1, maxim 2 ori pe zi, si el zice ca depaseste cu mult numerele astea, e posibil.
Nu ai ramas impotent, dar ai grija ca nu mai este mult pana acolo, daca continui sa mai faci laba.
Nu ai ramas impotent! Poate esti obosit sau stresat. Iar ce faci tu e in parte o tehnica pentru evitarea ejacularii precocee. Daoismul de exemplu sustine faptul ca daca un barbat aplica aceasta tehnica(ceva mai perfectionata decat a ta) va fi capabil sa aiba relatii sexuale chiar si dupa varsta de 90 de ani.
Nasol pentru tine mai asteapta si tu sa faci 20 de ani dupa aia faci ce vrei dar la 16 ani e cam devreme
Nu cred ca ai motiv sa te ingrijorezi prea tare, nu ramai asa usor impotent... Eu zic sa nu te mai masturbezi deloc asteapta o vreme si daca tot nu merge te sfatuiesc sa mergi la un medic, pentru ca nu e de joaca asa ceva si s-ar putea sa ai probleme in viitor din cauza asta, ar fi pacat sa-ti strici viata doar ca nu te poti abtine sa te masturbezi. Ai 16 ani, mai ai vreme destula sa te ocupi de viata sexuala.