| BAM96 a întrebat:

Am 16 ani si nu mai sunt virgina de aproape 2 ani. De ce de fiecare data cand fac sex atunci cand sunt penetrata ma doare de parca ar fi prima oara?:-s

Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Dar te poti duce si fara mama ta si la urma urmei si ea a fost cindva virgina da? si acum ce vrei sa i mai faci daca nu mai esti virgina doar nu vroia sa te marite fata mare? ok? ce reactie sa aive chiar asa sfanta te considera? Adica sa nu cumva sa mi spui ca esti eu stiu cum adica la vreo scoala...ok? Deci ia ti prietenul de mana si du-te la ginecolog dar nu la orice ginecolog dintralea private ca e posibil sa...dai peste alte probleme. ok? sfatuieste cu cineva in care ai incredere cu o experienta mai vasta despre viata si sa ti recomande un ginecolog ok?

20 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pentru ca prietenului tau nu i pasa deloc de tine ori Ar trebui sa vizitezi un medic ginecolog ai fost vreodata la vre un consult ginecologic de cand ti ai inceput viata sexuala?

| BAM96 explică (pentru VadTot):

Nu, nu am fost. Mi.e frica de reactia mamei cand va afla ca nu mai sunt virgina.

| buzeduulci a răspuns (pentru VadTot):

Ce prost ai sfatuit-o. plus de asta mai pui si "ok" de parca ar fi ceva normal. pun pariu ca mai mult de 13 tu nu ai.

| h3r a răspuns (pentru BAM96):

Pai ti-e frica, doar ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani si scuze ca iti spun, toti avem hormoni dar la tine a fost ceva exagerat, te-a mancat rau si acum toti profita de tine.
Cred ca iti dai seama ce parere au ceilalti despre tine( chiar si mama ta, la prima reactie), chiar daca o sa zici ca nu-ti pasa ce zice gura lumii...

| BAM96 explică (pentru h3r):

Asculta LovelyC, Nu profita nimeni de mine stai linistitawinking Si nu isi da nimeni cu pararea despre mine...Este strict problema mea daca fac sex si cu cine fac.Si nu, chiar nu.mi pasa ce zice lumea, pentru ca lumea vorbeste mult si prost! Daca as sta sa pun botu la ce zic toti retarzi as ajunge chiar mai rau ca ei.

| h3r a răspuns (pentru BAM96):

Da draga mea, a fost alegerea ta! Dar te-ai pripit si o sa ai cateva consecinte.
Oricum, pana la urma faci ce vrei, atata timp cat ai grija de tine.

Take care.

| VadTot a răspuns (pentru BAM96):

Dar te poti duce si fara mama ta si la urma urmei si ea a fost cindva virgina da? si acum ce vrei sa i mai faci daca nu mai esti virgina doar nu vroia sa te marite fata mare? ok? ce reactie sa aive chiar asa sfanta te considera? Adica sa nu cumva sa mi spui ca esti eu stiu cum adica la vreo scoala...ok? Deci ia ti prietenul de mana si du-te la ginecolog dar nu la orice ginecolog dintralea private ca e posibil sa...dai peste alte probleme. ok? sfatuieste cu cineva in care ai incredere cu o experienta mai vasta despre viata si sa ti recomande un ginecolog ok?

| LNK a răspuns:

Bai, la urma urmei... si poza de la avatar spune ceva despre tine.
Daca te-a mancat de la 14 ani, noi ce sa-ti facem acum?
Probabil ca ai o infectie si de asta te doare. In acest caz trebuie sa mergi la ginecolog.

| h3r a răspuns (pentru LNK):

Subscriu laughing.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună seara dar de ce te ai grăbit? De la 14 ani să-ți începi viața sexuală? Ce a fost dragă în capul tău? Nu m ai puteai? Sexul este permis după căsătorie, sau hai după 18 ani, dar nu la 14 ani? Cînd încă nici măcar nu esti dezvoltată, esti in crestere, dacă te lasă gravidă? Ce faci tu un copil cu copil? Mama ta ce zice de isprava ta? E mîndră cu așa o fată? Eu cred că ori nu stie ce ai făcut, ori nu îi pasă, una din două, este o mare greșeală ce ai făcut, te distrugi, treaba ta, în loc să î ți vezi de școală tu faci sex, ce să ți zic, fără sex nu puteai trăii? Era ceva de viată și de moarte? Eu cred că nu. Vai de tine și de capul tău.

| mihay88 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Frate nu te mai grabi tu sa arunci cu piatra. oricine poate gresi. nu este o varsta foarte potrivita sa incepi dar asta este, daca s-a intamplat s-a intamplat. fata vrea un ajutor nu sa ii faci tu teoria chibritului. eu cred ca atata timp cat nu stii sa ajuti pe cineva e mai vai de tine si de capul tau decat de al fetei asteia. Si acum ca s arevin la intrebarea ta, sunt de acord cu cei care zic ca cel mai bine iti poate spune care este problema un medic ginecolog. Ia o prietena sau pe iubit sau o verisoara pe cineva apropiat in care ai incredere si du-te la o consultatie. Te pup si sper sa auzim numai de bine. Nu mai apleca urechea la ce spun toti parvenitii.

| bombonica22 a răspuns:

Cred ca ai o infectie, nu este normal sa te doara. Du-te si viziteaza un medic ginecolog!
Pa, pa.

| swagMeOutBitch a răspuns:

K esti proasta si ti-ai inceput viata sexuala prea devreme

| BAM96 explică (pentru swagMeOutBitch):

Prost/asta esti tu! Vezi cum vorbestiwinking

| swagMeOutBitch a răspuns (pentru BAM96):

Nu mi se pare k te-am jignit cu ceva, din moment ce asa esti.cum fata mea sa iti incepi viata sexuala la 14 ani?

| BAM96 explică (pentru swagMeOutBitch):

Dar e treaba mea la cat mi.o incep. Daca nu sti sa imi raspunzi la intrebare nu mai vorbi aiurea.

| swagMeOutBitch a răspuns (pentru BAM96):

Ma fata u nu vezi cate comentarii sunt aici care iti spun k nu e bine deloc sa iti incepi viata sexuala asa devreme.Yo mi-am dat cu parerea si vad k faci spume k dero cand iti spun oamenii adevarul...dar nah sa iti fac pe plac k zici ca nu stiu sa iti rasp la intrebarechatterbox. Roaga-l pe prietenul tau sa fie mai atent cand te penetreazawinking daca nu este asta du-te la ginecolog, ce crezi ca st mari experti pe aici

| Lightning1997 a răspuns:

O fata educata si decenta isi incepe viata sexuala la 18 ani, minim.Vei avea de suferit in viitor pentru ca ti-ai inceput-o prea devreme.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

În PRIMUL rând, ceea ce spui tu, NU e ok - dar POATE avea mai multe cauze!

Ar fi IMPORTANT de ştiut dacă de 2 ani faci dragoste cu acelaşi băiat - pentru că în acest caz este POSIBIL să existe o "oarecare" NEPOTRIVIRE sexuală între voi dpdv al "dimensiunii" ( penisul lui să fie PREA mare/gros/lung, sau vaginul tău să fie prea mic/strâmt/scurt )!

Apoi ar fi important de ştiut dacă faceţi dragoste/sex mai rar ( sau foarte rar ) - deci, o "frecvenţă" a relaţiilor sexuale ( o medie pe săptămână/lună ) - asta, deoarece dacă faci dragoste RAR ( coroborat cu faptul că e posibil să ai un vagin mai "rigid" ), e posibil să genereze aceste dureri la penetrare!

Apoi, discutând la modul GENERAL ( aspect valabil în cazul oricărui partener sexual ) - acea durere se poate datora faptului că ÎNCĂ nu eşti destul de excitată/lubrefiată la momentul penetrării - deci PRELUDIUL este foarte SCURT/inexistent!

În cazul TĂU, chiar dacă nu URMEAZĂ să faci dragoste pentru prima dată – sunt valabile următoarele explicaţii :

În primul rând, TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore, deci să NU o faceţi pe "fugă" ) - pentru o reuşită de peste 80 % trebuie multă RĂBDARE!

De asemenea, este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea ( sau chiar imposibilă )!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( dar în acelaşi timp FERM, dintr-o singură încercare şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrefiantă!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până cănd vaginul se lubrefiază COMPLET )!

Iar durerea de care e posibil să-ţi fie frică - DEPINDE foarte mult de "nivelul" tău de excitaţie ( şi de lubrefiere ), precum şi de "modul" în care te penetrează!

DACĂ urmaţi "paşii" descrişi mai sus, NU vei avea NICI o problemă şi NU vei simţi durere - poţi fi LINIŞTITĂ!

De asemenea, RECOMAND o igienă IMPECABILĂ ( atât înainte, cât şi după ) - şi, NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!

Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat ) - pentru mai multă siguranţă!

Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!

Şi chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor )!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul, CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care POATE conţine spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi POATE conţine spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă te afli în perioada fertilă )!

Acum depinde şi de partener, de motilitatea spermatozoizilor, etc! Deci, RISCUL de sarcină ar fi ( aşa cum spuneam mai sus ) de 10-15 % - şi se datorează acelui lichid preseminal!

Bine-nţeles, asta în cazul unui ciclu REGULAT; dacă ai menstruaţie NEREGULATĂ, atunci RISCUL există permanent!

DECI, e foarte IMPORTANT ca să te PROTEJEZI de fiecare dată cănd faci dragoste/sex – şi asta, mai ales în cazul în care NU ai ciclu REGULAT!

Pentru a preveni LUNAR o posibilă sarcină se RECOMANDĂ următoarele metode : prezervativ, tablete anticoncepţionale ( prescrise de MEDIC ), ovule sau creme spermicide/contraceptive, metoda "calendarului" ( când ai ciclu regulat ), etc.

Bine-nţeles, dacă ai menstruaţie NEREGULATĂ, atunci RISCUL de sarcină există permanent ( deoarece nu şti când ai ovulaţia )! Iar dacă ai ciclu REGULAT, atunci RISCUL este mai crescut în perioada cu fertilitate mai mare ( DAR asta NU înseamnă că în rest ar fi inexistent, ci doar că ar fi mai scăzut )!

Dacă, TOTUŞI, urmaţi cu stricteţe "instrucţiunile" de mai sus - şi în ciuda acestui aspect DUREREA persistă la următoarele 3 acte sexuale ( făcute în zile diferite, preferabil la 2-3 zile diferenţă, şi cu respectarea celor de mai sus ) - ABIA atunci RECOMAND să mergi la un CONSULT ginecologic, deoarece "problema" POATE avea cauze medicale!

Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!

Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai INTIM şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!

Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!

| Brâncuşi a răspuns:

Wow la 14 ani sa ti-o incepi? Wtf esti de aia experimentatalaughing.

| danutzamiruna a răspuns:

Daca team mankt sa o faci de la 14 ani acum scuze k iti zic dar asa este puteai de ex sa tio incepui macar acum la 16 ani