| pogo a întrebat:

Am 16 ani si nu-mi prea gasesc prietena. Ar trebui sa ma ingrijorez? Sunt cam timid si nu prea stiu cum sa ma port cu o fata mai ales sa-mi dau seama daca ma place sau nu. Fara raspunsuri prostesti va rog, funda. happy

Răspuns Câştigător
| Castorul a răspuns:

Stai calm, nu te ingrijora. Cunosc care au fost in situatia ta si la 18 ani si dupa aceea si-au gasit si au stat impreuna mult si bine big grin
Ai rabdare si ai sa vezi ca o sa iti gasesti. Nu se stie niciodata cand si unde gasesti o fata care sa te placa, si atunci o sa treci si peste timididate. Ai sa veziwinking
Bafta!

2 răspunsuri:
| AndreeaCeMaiZici a răspuns:

EU ZIC SA TE COMBINI CU MINE... fara gluma, incearca sa iti gasesti o fata care sa iti placa ca si caracter nu ca fizic, dar sa nu fie urata, totusi o fata cu care sa ai subiecte comune de discutat, hobbiuri si din astea. te pup dulce:* spar sa gasesti fata potrivita

| JustFreedom a răspuns:

Stai linistit ca nu esti singurul baiat timid. Parerea mea este ca ar trebui sa intrii in mai multe grupuri de copii si cine stie poate chiar o sa iti gasesti o tipa draguta. Dar nu fa aceeasi greseala pe care o fac majoritatea baietilor, adica nu te uita numai la fizic vezi daca are ceva in cap, intreab-o despre muzica, filme si lasa totul sa curga de la sine, apoi daca o sa iti placa de ea cu adevarat intreab-o daca vrea sa fie cu tine. Nu te ingrijora, ai 16 ani dar pe langa astia 16 mai ai de trait muuulti altii. Intr-un final vei gasi o fata pe placut tau. Bafta happy