| Anonimboy111 a întrebat:

Salut TPU, am 16 ani si penisul meu cand se scoala nu e in starea aia sa fie tare cum sta la altii, din ce cauza este? De la masturbare multa?

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sula nu știe carte. Forța erecției este dată de starea de sănătate generală.

| dullcat a răspuns:

Intrebarea se repeta. Daca ai crezut ca nu s-a postat de prima data, de citit:

08. Am postat o întrebare, dar nu a apărut pe site. Ce se întâmplă?
Dacă întrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a apărut încă, nu-ţi face griji, aceasta va figura pe site în cateva momente, adică atunci când pagina va fi reactualizată. Întrebările postate de utilizatorii noi vor fi iniţial vizibile numai autorilor lor şi utilizatorilor logaţi. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logaţi, fără a fi raportate. Dacă întrebarea cumulează minimum două raportări, ea va fi respinsă de pe site şi va ajunge în atenţia administratorului site-ului. - https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Anonimboy111 explică (pentru dullcat):

Am crezut ca nu s-a postat, nu merge sa sterg o postare, ce se intampla rau daca am pus 2 din greseala?

| Hyperion7 a răspuns:

Pai de unde știi cum e la alții?
Poate doar ți se pare
Sau poate că treci printr-o perioada stresanta...sau așa e de când te știi tu?

| Anonimboy111 explică (pentru Hyperion7):

Pai stiu cum e la altii, ma mai uit si eu la filme cum sa nu stiu, inainte nu stiu daca imi statea tare sau nu

| Hyperion7 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Că e posibil sa fie și o chestie genetica asta sau poate ai vreo boala cardiovasculara, ori diabet
Pentru că numai una dintre ele(sau amândouă împreună) pot cauza disfuncția erectila.
Cat despre faptul daca masturbarea afectează sau nu asta, sa știi ca nu are treabă.

| DeaconuCorina a răspuns:

Lipsa erecției complete este de la masturbarea in exces pe care o practici tu.

| doctorandus a răspuns (pentru DeaconuCorina):

Citat din Elena Ceausescu: Dovada, dovada!

Da o trecere in revista sistematica indexata pentru MEDLINE care zice ca tine.

| doctorandus a răspuns (pentru DeaconuCorina):

Sau da un tratat de medicina mainstream, publicat in ultimii 20 ani, care zice ca tine.

| Baaamilogule a răspuns:

Posibil sa fie disfunctie erectila

| Anonimboy111 explică (pentru Baaamilogule):

Pai nu ca daca acum vreau sa ma masturbez se scoala imediat doar ca nu sta tare sculata