| spookye95 a întrebat:

Am 16 ani si plac foarte mult o fata de 13...Suntem "prieteni" de circa o luna si deja ma inteleg bine cu ea. Imi lasa impresia ca ma place, se pune mereu langa mine se uita fix in ochii mei cand imi vorbeste tot ea mi-a cerut id de mess like-uri pe facebook si chestii minore, sper sa nu fie vreo aluzie de-a mea. I-asi spune ce sentimente am fata de ea DAR imi e frica de un refuz.Ea fiind mai mica ca mine cu 3 ani mi-ar pica prost un refuz mai ales ca suntem aproape zilnic impreuna cu prietenii. Eu fiind mai "golan", sper sa nu ii creez un sentiment de neincredere. Astept raspunsuri dar nu gen " pune-o pe prietena ei sa o intrebe" pentru ca cea mai buna prietena ai ei ma place pe mine si sigur ar face tot posibilu sa nu fim impreuna. Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| spekeps44 a răspuns:

Si eu am avut o fata de 13 cand aveam 16 ani. Nu conteaza ca e mai mica ca tine. Acum am 19 si am avut prietena de 15. Vorbeste mai mult cu ea in privat sau pe mes si ar trebui sa iti dai seama daca te place. Si incearca sa o intrebi daca vrea sa iesiti doar voi doi afara.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lasa bre fata in pace ca la 13 ani ii place de Mickey Mouse nu de golani macho ca tine.

| spookye95 explică (pentru suntserios):

Daca iti arat o poza cu ea zici ca are 16... sincer e prea dezvoltata

| suntserios a răspuns (pentru spookye95):

Poate sa arate si de 20, nu are nici buletin deci tot 13 are.

| neutrino a răspuns:

De obicei golanii nu sunt dusi cu pluta, ceea ce inseamna ca nu esti golan.

| spookye95 explică (pentru neutrino):

Ti se pare ca sunt nebun?

| neutrino a răspuns (pentru spookye95):

Daca nu ai, de ce-ti atribui calitati de intelectual?

| spookye95 explică (pentru neutrino):

Pentru ca pot!

| neutrino a răspuns (pentru spookye95):

Tot am incercat sa-ti spun pe ocolite dar calitatile tale intelectuale te dau de gol. Amice, esti tare prost.

| EcstasyDubstep a răspuns:

Fetele mai mici mor dupa baieti mai mari deci nu te sfii crede-ma o stiu forate binewinking Succes

| spookye95 explică:

Am rezolvat problema, a iesit totul cu mi-am dorit happy multumesc tuturor aveti funda inclusiv domnului critic laughing) bafta ne mai auzim