Eu iti spun mai bine sa te lasi acum decat sa te dai cu capu de pereti mai tarziu, treaba ta dar o sa iti para rau daca nu te lasi.
Deci mai pot "indrepta cele stricate"?
Desigur ca poti,din cate ai spus se pare ca esti dependent,pentru-ca treaba asta provoaca dependenta,trebuie sa ai vointa si sa te lasi,crede-ma nu o sa fie usor dar nici imposibil,dar ca ajutor eu iti propun sa ti post cateva zile iar pe urma mergi sa te spovedesti pentru-ca masturbarea este pacat iar cu ajutorul unui preot iscusit o sa reusesti sa invingi acest pacat, iar daca nu o sa mergi sa te spovedesti nu o sa reusesti sa te lasi fiindca diavolul o sa te ispiteasca permanent oricata vointa ai pana la urma tot o sa cazi, asa ca eu iti recomand sa mergi sa te spovedesti si sa faci ce o sa iti spuna preotul.
Dar din punct de vedere al sanatatii? Daca ma voi avea voi putea avea probleme de sanatate pntru ca am facut-o atat timp?
Daca ma voi opri, as mai putea avea probleme din pun de vedere al sanatatii?
Daca te opresti nu vei mai avea probleme,dar iti spun ca nu o sa poti sa te opresti pentru-ca tu esti dependent, o sa iti fie greu, daca vrei sa te lasi fa ce tiam spus in raspunsul anterior.
Iti multumesc. Sincer m-ai ajutat. Eram ingrijorat de faptul ca as putea avea probleme de sanatate dain cauza acestui lucru. Nu iti face griji, ma voi duce, deja au inceput sa se vada efectele. Nu o mai fac asa de des. Si gratie tie ma simt foarte linistit.
Ma bucur ca te-am putut ajuta
Da pot aparea totusi eu zic esti prea dependent 4 ani de masturbare de ce nu iti cauti o femeie o bagaboanto decat sa faci asa ceva sper sa iti treaca dependenta
Dar aceste efecte ngative vor aparea in timp? Sau deja ar fi trebuit sa apara?
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: