| Blayan18 a întrebat:

Salut,TPU am 16 ani, si practic sunt obsedat de masturbare.In urma cu 3 zile am facut asta, si aveam capul rosu, dar asta nu m-a oprit, am facut in continuare.Azi dimineata,am avut o relatie sexuala, a venit prietena mea, si in timp ce ea imi masa... asa am observat ca am sange pe tricou,practic a fost un moment jenant,m-am dus la baie sa ma sterg,si aveam sange si pe varful penisului,nu numai pe tricou.E ceva grav, va rog sunt al naibii de speriat, un sfat ar ajuta! Dau funda mare. Eventual ce trebuie sa fac, adica am nevoie de ceva medicamente?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te ai dezvirginat, da te pe capul penisului cu tetraciclină cremă.Si momentan fă o pauză de la sex masturbare.

| Blayan18 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Serios? Chiar m-am dezvirginat? P.S:Iti dau funda!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Blayan18):

Asa cred.

| Emilian65 a răspuns:

Sa nu te mai masturbezi in exces.

| SG1995 a răspuns:

Dude doua sfaturi mai rar si mai usor, daca o freci lent, vei ajunge nitel mai greu la orgasm asta insemnand ca o partida te-ar tine mai mult.

| SkandallKamataru a răspuns:

Dezvirginarea la băieţi cu are legătură cu aţa, nu mai esti virgin doar după f*tai laughing)...
Poti sa ai aia si pana la 80 de ani, asta nu înseamnă ca nu mai esti virgin.
Te-ai iritat, ti-ai fisurat pielea de la labă, aia se vindeca, tot ce trebuie sa faci e sa nu mai faci laughing ma refer la masturbare, nu o mai practica pana iti trece.
Ai iubita si faci ****? sad
Ori asta cu fisuratul, ori o sa te transformi. laughing rolling on the floor

| macanachebaiatdecartier a răspuns:

Lasa **** prietene, iesi din casa si fa ceva o sa iti treaca