| NicuGG2 a întrebat:

Salut TPU
Am 16 ani si prietena 15 ( merge spre 16 )
Am implinit 8 luni recent, pina acum nu am facut dragostea, am avut doar unele momente mai "intime". O noapte recenta am petrecuto impreuna si am ajuns si la sex, ( eu stiam ca ea nu vroia sa-si piarda virginitatea la 15 ani ) dar am vazut ca nu se impotrivea si am inceput actul ( sa fiu sincer am introdus doar 6-7cm max. dupa care ia a spus ca o doare si ca nu vrea sa-si piarda virginitatea. ) Dimineata urmatoare cind a mers la baie a observat singe. Acum ma invinuie pe mine in toate cele intnimplate.
Este vreo posibilitate sa fi ramas virgina?
Ultima speranta era ca poate ciclul menstrual e responsabil de singe, dar la avut la inceputul lunii.
Nu stiu ce sa fac, ne-am despartit, ia mi-a spus ca nu ma va ierta. Sunt destrus.

Răspuns Câştigător
| NuMaContrazice a răspuns:

Pai tu daca stiai ca ea nu vrea sa-si piarda virginitatea ai continuat si ai ajuns la sex, e numai vina ta.
Sange i-a curs probabil din cauza ca i s-a rupt himenul, si are mici sangerari acum, dar ii va trece.
Tocmai i-ai marit sansele iubitei tale de a face cancer de peste 5-6 ori, "felicitari"!

4 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Ești un nesimțit care nu știe să respecte o fată, e o mare proastă dacă mai pierde timpul cu de-al de tine, că de...cică la 16 ani ne trebuie sex vezi Doamne... urlă prostia în tine, nu hormonii.

| neutrino a răspuns:

Persoanele care au 15 ani, merg toate spre 16, cu sau fara vointa lor. Atunci cand doresti sa faci un lucru, este recomandat sa-l faci asa cum trebuie si cu ce trebuie, nu numai o parte si cu o parte. Din acest motiv fata are tot dreptul sa fie suparata. Sperante sunt.

| Emilian65 a răspuns:

Daca i-ai bagat-o 6-7 cm, inseamna ca ai dezvirginat-o si este normal sa-i curga sange.

| Trolozaur a răspuns:

Singurul motiv ca sa astepti 8 luni sa faci sex cu o fata este daca are 17 ani si 4 luni.