| Razy345 a întrebat:

Am 16 ani si un penis de 14-15 cm. Pot spune ca marea crestere a organismului a avut loc avand in vedere ca am ajuns la inaltimea de 1, 85 si am barba destul de mare, par pe piept etc etc. In ultima vreme nu am mai crescut mult in inaltime spre deloc. As vrea sa stiu, in schimb, daca penisul se va mai dezvolta. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| prrocuror a răspuns:

Astia te mint..nu fi idiot si nu te lua dupa ei..este posibil pana la 18 ani sa iti mai creasca..fi calm si va fi totul bine

| Razy345 explică (pentru prrocuror):

Chiar si daca dezvoltarea corpului ( adica inaltime, pilozitate ce ceilalti factori) au inceput sa se opreasca din dezvoltare spre deloc? Si daca da. daca imi poti aproxima cam cat.

6 răspunsuri:
| BlackDice a răspuns:

Da! in functie de cate relatii sexuale o sa ai creste! dar sa stii ca nu conteaza marimea cateodata, daca femeia a ajuns la orgasm atunci ti-ai facut treaba!

| MoisaDMD a răspuns:

Daca vrei sati mai creasca poti sa-ti iei tot felul de aparate dar mai bine iti faci o laba

| Razy345 explică (pentru MoisaDMD):

Aici te pot ajuta eu putin, faza cu laba nu ajuta la dezvoltarewinking

| dragut1992liviu a răspuns:

Pai penisul o sa se dezvolte odata cu cat inaintezi in varsta si in functie de relatiile sexuale pe care o sa le ai.

| mariusf1996 a răspuns:

Scuipa in palma si punete pe laba.