| Operator007 a întrebat:

am 16 ani si vreau sa imi incep viata sexuala, insa nu stiu cum sa ii propun acest lucru iubitei mele. Nu pot sa ii zic asa direct "Hay sa facem sex", o sa par cel mai pervers baiat laughing Cum sa ii propun?

Răspuns Câştigător
| alecsalecs a răspuns:

Pai Daca ea nu se gandeste la acest lucru sigur si iei este un pic teama probabil este virgina si inca nu i pregatita pentru acest pas. daca mai este si timida si foarte fricoasa nu stiu daca vei reusi..Pai iti propun in felul uurmator pregateste i o cina Romantica la tine acasa daca se poate si sa se termine cu un "Grandios spectacol Amoros?" ce zici?/fundita?

6 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Da, iubita ta cati ani are?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Te duci la ea cu o bere si ii zici "Fa. stai capra!". Cred ca te descurci de aici...

| alecsalecs a răspuns:

Am uitat sa ti mai zic ceva.
sa ti iasa acest cuvint sex ok?
ci dragoste! sa fie cuvintul folosit ok?
Succes!

| klumea a răspuns:

O scoti oleaca prin oras, o obosesti, o asezi pe banca, o atingi pervers maini fund sani, eventual daca nu se incinge ii dai ceva de baut munceste un pic trebuie sa o faci sa vrea. Daca nu intelege sau se face ca nu intelege ii spui direct!

| Vampire69 a răspuns:

In primul rand chestia asta nu se propune. Daca chiar va iubiti o sa ajungeti sa faceti si dragoste. Totul vine de la sine. Sunt mai multi pasi intr-o relatie pe care trebuie sa ii treceti dupa ajungand la pasul mare " dragostea ".

| Andrei_adam_1997 a răspuns:

Pai fi deschis cheamo la tine si fa o admosfera mai romantica si propune-i