| sergiumd1010 a întrebat:

Am 17 ani. Deci îmi place o fată. Le-am zis unor prieteni comuni sa vorbească cu ea despre mine și așa cum credeam ma place si ea a mai zis ca ar vrea un băiat un pic mai rebel. Eu sunt genul mai timid mai emotiv și pot fi foarte rebel,dar când sunt lângă ea mă pierd,uit de toate. Mă comport frumos cu ea,vorbesc frumos cu ea. A zis ca sunt cuminte, și ei nu îi place asta. Nu știu ce să mai fac. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| sweetangels a răspuns:

Esti incepator, de aia te atrag persoane nepotrivite. Chiar daca vei fi cu tipa asta sau cu alta genul ei, vei suferi si abia dupa aceea te vei feri de acesti oameni ca de dracu pentru ca nu-s de nici un folos. Pana nu experimentezi pe propria piele asa e, nu ai cum sa o uiti si mereu te vei gandi la ea. Intrebarea e...esti pregatit sa suferi ca un caine?winking Ca de meritat, nu va merita, iti spun de pe acum.

8 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Du-te si furai un sarut happy poate o sa fie mai bine

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Niciodată să nu te schimbi pentru cineva. Dacă nu îi convine de cum esti acu asta e, următoarea la rând.

| sweetangels a răspuns:

Sa o uiti. O sa te ia de fraier. Ii trebuie unu care sa o... sa o lase si dupa care sa sufere. Asta e, trist dar adevarat. Numai bine!

| sergiumd1010 explică (pentru sweetangels):

Păi asta e...ca nu pot să o uit.

| ficusdegradina a răspuns (pentru sweetangels):

Adevarat ^^

| sweetangels a răspuns (pentru sergiumd1010):

Esti incepator, de aia te atrag persoane nepotrivite. Chiar daca vei fi cu tipa asta sau cu alta genul ei, vei suferi si abia dupa aceea te vei feri de acesti oameni ca de dracu pentru ca nu-s de nici un folos. Pana nu experimentezi pe propria piele asa e, nu ai cum sa o uiti si mereu te vei gandi la ea. Intrebarea e...esti pregatit sa suferi ca un caine?winking Ca de meritat, nu va merita, iti spun de pe acum.

| NRazvan a răspuns:

Infrunta-ti temerile si schimba-te putin. Nu pentru ea, ci pentru tine. Daca reusesti sa devii mai sigur pe tine intr-o zi o sa-ti aduci aminte de raspunsul meu si o sa-mi multumesti. Schimba-te nu ramane timid, daca ramai asa intr-o zi o sa regreti. Si nu te opri la o singura fata, incearca cu mai multe altfel intr-o zi o sa regreti. Anii trec si nu ti-i da nimeniinapoi.

| PetruZMihai a răspuns:

*** o să vadă cât de rebel ești xD :rofl

| Morfino1 a răspuns:

Calm, fii tu însuți sau fă-te mai tare și abordează prada