| mihaitacelmare a întrebat:

Am 17 ani iar prietena mea are 15 ani, suntem impreuna de 2 ani, si avem o relatie stabila, si fericita. Am penisul de 17 cm, nu stiu daca e suficient, facem dragoste de aproximativ 2-3 ori pe zi in wekend, pentru ca in timpul saptamanii e plecata la scoala, dar nu imi dau seama daca are orgasm s au nu, adica ea geme dar cum imi pot da seama daca o satisfac cum trebuie si daca ajunge la orgasm?

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Marimea penisului este destul de buna. Daca faceti sex de 2-3 ori in wekend, tu nu ai primit nici un repros din partea ei daca este sau nu multumita de tine? Daca nu ai primit niciun repros inseamna ca este super multumita de serviciul pe cere-l prestezi asupra ei.

| mihaitacelmare explică (pentru Emilian65):

Nu am primit reprosuri pana cum happy

| Energyz a răspuns (pentru mihaitacelmare):

Iti poti da seama daca dupa ce geme nu mai suporta ca tu sa continui. Cand are orgasm ar trebui sa devina mai sensibila si sa incerce sa te opreasca un pic din miscarile tale. Plus ca majoritatea se si uda un pic. Atunci cand se uda, baiatul simte mai slab frecarea dintre penis si vagin, adica parca se largeste un pic si nu mai simti asa puternic senzatiile. Asta e ce pot sa iti zic din experienta mea. Bafta

20 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

La 15 ani face "dragoste" (Lol. Cica "dragostelaughing))))) de 2-3 ori pe zi? raised eyebrows? Uau.

| mihaitacelmare explică (pentru Doub):

Da dragoste, nu inteleg care-i faza amuzanta? V-am cerut o parere.

| Doub a răspuns (pentru mihaitacelmare):

Tu esti constient ca ea are 15 ani, nu? raised eyebrows

Da sunt, si ce vrei sa zici cu asta, si eu am 17 ani, mare chestie.

| Doub a răspuns (pentru mihaitacelmare):

Atunci e foarte trist. Se pare ca nu-ti dai seama cate probleme poate avea.

Ca de exemplu? Adica stiu ca nu e bine sa incepi asa repede, dar e ok, adica ne simtim bine happy

| LoveSleep a răspuns (pentru Doub):

Se iubesc mai des, ce-ai? laughing

| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Mno, treaba lor, dar e penibil. "Dragoste" la 15 ani.thinking

| LoveSleep a răspuns (pentru Doub):

Mda, de-acord.

Răspuns utilizator avertizat
| Neuronul a răspuns:

Fata aceea are o relaţie serioasă începând de la vârsta de 13 ani. La 15 ani face sex de 2-3 ori pe zi şi are un prieten care habar n-are dacă iubita lui se simte bine sau nu în timpului actului sexual laughing)
Nu vreau să îţi judec relaţia sau porcării de genul, dar eu nu cred că prietena ta nu se simte prea fericită în condiţiile astea.

| mihaitacelmare explică (pentru Neuronul):

Da stiu, suna ciudat. Dar crede-ma, e speciala happy, o iubesc si pot baga mana in foc ca voi continua cu ea pentru tot restul vietii mele, dar chiar nu stiu daca ajunge la orgasm.

| cristinela4 a răspuns:

Întreab-o direct, dacă afirmi că relația e stabilă și fericită atunci ați putea discuta asta!

| mihaitacelmare explică (pentru cristinela4):

Dar am intrebat o odata si a refuzat sa mi dea raspunsul...a spus sa no mai intreb asta...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru mihaitacelmare):

Zici ca o ai de 17 cm si te intrebi daca iubita ta ar putea fi nemultumita? rolling on the floor Chiar ne consideri pe toti fraieri sau imbecili?

| mihaitacelmare explică (pentru corbulalbrosu):

Nu, de ce?

| Neuronul a răspuns (pentru mihaitacelmare):

Să-ţi explic ''mai pă şleau''.
Ea are 15 ani şi un organism în dezvoltare. Tu ai 17 ani şi o ai de 17 cm. E cam MARE pentru ea.
Şi nu am spus-o ca pe un complimentwinking

| cristinela4 a răspuns:

Înseamnă că-i place, da încercați tot timpul ceva nou!