Salut!
Ti-am inteles situatia, stiu prin ce treci, am trecut si eu, si sigur nu doar noi doi, insa ceea ce simti tu acum este o etapa. O etapa fireasca ce se manifesta ca o frustrare, ca pana la urma asta este, insa, hai sa ne gandim putin si la demnitate!
N-ai facut-o inca, si? Stiu om de 29 de ani dus de un prieten tirist pe centura la prostituate si odata ajuns acolo, de rusine, a fugit kilometri buni pana acasa.
Lasand asta la o parte, consideri ca asa jos esti ca sa recurgi la satisfactia asta cu o femeie de o asa joasa speta? Femeie prin care au trecut zeci, sute de alti barbati.
Mai bine mai asteapta, fa-ti o noua prietena, ai tot timpul din lume, majoritatea colegilor mei erau virgini la 18-19 ani, intretine relatii cu prietena ta, o sa-ti placa la inceput cu acea prostituata, dupa ce termini actul sigur vei simti ca n-ai facut ce trebuie!
Pace, frate! Ai grija ce faci!
Sant unii care platesc 500€ la necunoscute pe strada sa faca sex cu ele sau faketaxi din Anglia la fel plateste pentru a face sex fara prezervativ... se risca omul acum si nu i se intampla nimic. Mergi direct in casele unde lucreaza si te fac ele prin sex in functie de timpul care il platesti. Daca vine la hotel platesti taxiul si dublu pentru drumul care il face la tine. Sau strange bani si iti cumperi o femeie din silicon cu 6000€ din Franta in 3 luni o ai la usa ta cu tot ce trebuie cutir blindata si lacat daca vrei inclus in pret. Cantareste 40 kg
Daca nu se sparge nu ai sanse, daca se sparge ai sanse, dar nu o faci cu una de pe centura
Ai avut prima prietenă pe la 15 ani, 2 relații, ambele au durat mult (pentru vârsta voastră). Eu zic că te descurci foarte bine cu fetele. Nu ai nevoie de prostituate.
Tanar, bogat, chipes si gentleman esti fix genul meu ce noroc pe mine!
Sansele sunt minime sa iei vreo boala daca te protejezi. Da, poti merge la hotel sau in masina, la ea acasa, in natura sau pe oriunde mai ai tu fantezi.
Materialist-o si superficial-o, te credeam un ingeras
Dacă are o boală avansată și cu prezervativ o poți lua plus că există boli care se iau și cu prezervativ.
Prezervativul e o mare păcăleală în legătură cu bolile venerice în stare avansată! : PPP
Thx, acum stiu ca am trait intr-o minciuna
Da,fi fericita ca inveti ceva nou, virusul se teleporteza
Https://www.unica.ro/boli-transmitere-sexuala-porti-prezervativ-41771.
Mai poți fi infectată cu gonoree, hepatită B sau C ori HIV dacă ești expusă la sângele lui sau a ei.
Esti cumva gelos?
Pai poate o fi evoluat, ca un pokemon
Ce vorbesti, te manc de gelos ce sunt si te am mereu in burtica mea
Asta a sunat ca si o amenintare de sechestrare spusa intr-un mod inocent :o.
Intr-un mod inocent romantic uratico
Se scrie fără cratime
Stiu asta, erau ironice
Dap awkward, scuze
Nu e nimic, frumoasa poza ai
Sansele de a lua o boala NU sunt minime. NICI PE DEPARTE. Nu poti sa bagi mana in foc nici pentru relatiile stabile. In plus, daca ti-ai respectat domnitatea pana acum, ar trebui sa o faci pana la capat. Daca fata pe care ai sa o alegi in viitor rade de tine pentru ca esti virgin, e posibil sa nu fie potrivita pentru tine. Eu vad chestia asta chiar ca pe un atu. Daca persoana pe care ai sa o alegi te iubeste cu adevarat, se va simti onorata si privilegiata sa fie ea pentru tine primul act sexual. Exista o fata si pentru tine. Parerea mea e sa ai rabdare. Nu fa ceva ve ai sa regreti pe viitor. Prima partida este ceva foarte special. Prea special pentru o fata care are sa te satisfaca pentru bani. Nu iti strica prima noapte cu o fata.