| Acellin a întrebat:

Am 17 ani și de 3 luni sunt singur după ce am fost părăsit de iubită. A fost a doua mea relație de lungă durata (1 an) prima mea relație fiind de 1 an și 5 luni.
Cu toate astea sunt virgin fiindcă mi am respectat "domnitele" si chiar dacă le mai atingeam sa le excit niciodată nu le am văzut goale, am ținut cont ca sunt minore.
Ma gândeam, eu nefiind asa atrăgător și bogat, sa Apelez la prostituate pentru relații sexuale în caz că împlinesc 20 de ani și încă voi fi virgin.
Evident locuiesc cu părinții și o casa/apartament îmi pot permite pe la aproximativ 25 de ani, deci care credeți că ar fi un loc bun pentru a îmi satisface plăcerea? La hotel?
Și o alta întrebare ar fi : Care credeți ca este riscuri de a lua virusul HIV folosind prezervativul?
Acesta reprezinta doar un plan în caz ca întâlnesc doar superficiale și nu îmi voi mai crea vreo relație stabila plina de sentimente și iubire adevărată. Nu sunt un obsedat dar nu vreau să treacă anii și să... Nu știu, să se râdă de mine în cazul în care aș trece de 20-25 de ani și aș fi virgin, stiu pretențiile fetelor din ziua de azi, am calități dar și unele defecte care ma fac neinteresant/neimportant.
Va mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| DanielPH a răspuns:

Salut!
Ti-am inteles situatia, stiu prin ce treci, am trecut si eu, si sigur nu doar noi doi, insa ceea ce simti tu acum este o etapa. O etapa fireasca ce se manifesta ca o frustrare, ca pana la urma asta este, insa, hai sa ne gandim putin si la demnitate!
N-ai facut-o inca, si? Stiu om de 29 de ani dus de un prieten tirist pe centura la prostituate si odata ajuns acolo, de rusine, a fugit kilometri buni pana acasa.
Lasand asta la o parte, consideri ca asa jos esti ca sa recurgi la satisfactia asta cu o femeie de o asa joasa speta? Femeie prin care au trecut zeci, sute de alti barbati.
Mai bine mai asteapta, fa-ti o noua prietena, ai tot timpul din lume, majoritatea colegilor mei erau virgini la 18-19 ani, intretine relatii cu prietena ta, o sa-ti placa la inceput cu acea prostituata, dupa ce termini actul sigur vei simti ca n-ai facut ce trebuie!
Pace, frate! Ai grija ce faci!

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant unii care platesc 500€ la necunoscute pe strada sa faca sex cu ele sau faketaxi din Anglia la fel plateste pentru a face sex fara prezervativ... se risca omul acum si nu i se intampla nimic. Mergi direct in casele unde lucreaza si te fac ele prin sex in functie de timpul care il platesti. Daca vine la hotel platesti taxiul si dublu pentru drumul care il face la tine. Sau strange bani si iti cumperi o femeie din silicon cu 6000€ din Franta in 3 luni o ai la usa ta cu tot ce trebuie cutir blindata si lacat daca vrei inclus in pret. Cantareste 40 kg

| RAY a răspuns:

Daca nu se sparge nu ai sanse, daca se sparge ai sanse, dar nu o faci cu una de pe centura

| LoveSleep a răspuns:

Ai avut prima prietenă pe la 15 ani, 2 relații, ambele au durat mult (pentru vârsta voastră). Eu zic că te descurci foarte bine cu fetele. Nu ai nevoie de prostituate.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Tanar, bogat, chipes si gentleman esti fix genul meu laughing ce noroc pe mine!

Sansele sunt minime sa iei vreo boala daca te protejezi. Da, poti merge la hotel sau in masina, la ea acasa, in natura sau pe oriunde mai ai tu fantezi.

| RAY a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Materialist-o si superficial-o, te credeam un ingeras

| Romanul86 a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Dacă are o boală avansată și cu prezervativ o poți lua plus că există boli care se iau și cu prezervativ.
Prezervativul e o mare păcăleală în legătură cu bolile venerice în stare avansată! : PPP

| RAY a răspuns (pentru Romanul86):

Nu poate lua hiv cu prezervativ

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru Romanul86):

Thx, acum stiu ca am trait intr-o minciuna crying

| Romanul86 a răspuns (pentru RAY):

Hiv e ceva și SIDA e Hiv în stare avansată. Deci?

Daca intrebi asta, clar nu are rost continuarea

Da,fi fericita ca inveti ceva nou, virusul se teleporteza

Caută pe goagăl : Boli pe care le iei cu prezervativ.;. PPP

Hiv nu poti lua cu prezervativ

Https://www.unica.ro/boli-transmitere-sexuala-porti-prezervativ-41771.

Mai poți fi infectată cu gonoree, hepatită B sau C ori HIV dacă ești expusă la sângele lui sau a ei.

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru RAY):

Esti cumva gelos?

Pai poate o fi evoluat, ca un pokemon

Cum poate fi expus la sangele lui daca e un prezervativ intre ei

Ce vorbesti, te manc de gelos ce sunt si te am mereu in burtica mea

Asta a sunat ca si o amenintare de sechestrare spusa intr-un mod inocent :o.

Intr-un mod inocent romantic uratico

| Justme1997 a răspuns (pentru RAY):

Se scrie fără cratime

| RAY a răspuns (pentru Justme1997):

Stiu asta, erau ironice

| Justme1997 a răspuns (pentru RAY):

Dap awkward, scuze

| RAY a răspuns (pentru Justme1997):

Nu e nimic, frumoasa poza ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imediat ai 18 ani, ia-ti un BMW.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Sansele de a lua o boala NU sunt minime. NICI PE DEPARTE. Nu poti sa bagi mana in foc nici pentru relatiile stabile. In plus, daca ti-ai respectat domnitatea pana acum, ar trebui sa o faci pana la capat. Daca fata pe care ai sa o alegi in viitor rade de tine pentru ca esti virgin, e posibil sa nu fie potrivita pentru tine. Eu vad chestia asta chiar ca pe un atu. Daca persoana pe care ai sa o alegi te iubeste cu adevarat, se va simti onorata si privilegiata sa fie ea pentru tine primul act sexual. Exista o fata si pentru tine. Parerea mea e sa ai rabdare. Nu fa ceva ve ai sa regreti pe viitor. Prima partida este ceva foarte special. Prea special pentru o fata care are sa te satisfaca pentru bani. Nu iti strica prima noapte cu o fata.