Lol, pai n-ai nici o problema cred si eu ca dupa o ora de erectie s-a inmuiat. Unii nu rezista nici jumatate de ora sa aiba erectie fara vreo stimulare.
Din ce inteleg eu ati stat doua ore impreuna insa in prima erati imbracati, si atunci ai avut si erectia. Ideea e ca un penis care sta incorsetat isi mentine mai bine erectia sau mai curand faptul ca sta strans in lenjerie si pantaloni impiedica sangele sa circule prea repede inapoi si sa se inmoaie. Cand v-ati dezbracat penisul liber s-a inmuiat din cauza pozitiei mult mai relaxate. Asta presupunand ca am inteles bine ce s-a intamplat cu dezbracatul.
A fost prea lung preludiul. Puta s-a sculat in prima ora si a si ejaculat. Dupa prima ora trebuia sa faceti o pauza si cand puta se scula din nou puteati trece la actiune si era bine pentru amandoi.
Ti-a murit la intrare ca n-ai nici experienta, esti virgin si nici nu ai aflat tu mare lucru cu sexul si ai stat 2 ore ca sa o incaleci.
Aia cu "am avut ocazia sa nu mai fiu virgin" e ca si cum ai ratat cu poarta goala din 3 metri.
Informeaza-te mai intai! apoi nu o patrunzi ca salbaticu' si nici nu cauti sa-i ocolesti inima.
Erectia este culmea, o chestie de relaxare si nu incordare.
Citeste, citeste si apoi actioneaza. eu ti-as da un sfat prietenesc foarte util si bun pentru viitorul tau... fa sex salbatic cu romana, matematica, informatica si apoi asta cu iubita sau mai stiu eu ce mai amana-o putin.
Sfatul meu e sa incepi sa te masturbezi amanand cat mai mult ejacularea. Cum ziceau colegii mei dinainte, prea mult strica dar nu e imposibil.
2 cand erectia se diminueaza, roaga partenera sa te ajute. Acum in functie de experienta ei, banuiesc ca nu are asta poate consta in, masturbari reciproce, oral, mangaieri, sarutari, soapte fierbinti etc.
Spor.
Soapte fierbinti? Ce Satan ii spui? "Gigacalorie!", "E-on gaz!", "A venit factura la caldura", "Am mancat ardei iute ieri si ma arde la cur cand ma cac"...
Dragul meu pe mine ma lasa rece soaptele fierbinti, dar cand o femeie in lenjerie (sau fara) iti zice suav sa o f.i acum ca e uda, si vrea la nebunie sa te simta in ea, sunt sigur ca te lasa rece la fel ca gigacalorie...
Esti prea tanar... prima ora ai fost excitat de ideea de a face sex iar a doua din cauza ca esti tanar nu te-a mai tinut "monstruletul" si cand ai vazut fata te-ai supra excitat producandu-se ejacularea.
Sfatul meu este sa mai astepti pentru ca ajungi sa te faci de ras...