| contanonim37 a întrebat:

Salut TPU, am 17 ani si ma plictisesc de mor in casa, imi doresc o iubita, dar sunt timid, wow! nu fumez nu beau si nu fac chestii de dragul de a ma da mare, as spune ca sunt plictisitor at this point, sfaturi cum sa mi gasesc o iubita? ar trebui sa ma duc la o fata draguta de pe strada si sa ii cer Instagram ul? multumesc pentru ajutor

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| anonimuIl a răspuns:

În mall se duc multe fete singure.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimuIl):

Nu mai face domne retenție de spermă

| anonimuIl a răspuns (pentru anonim_4396):

Este frumos să te plimbi prin mall și să vezi cum vin fetele și femeile aranjate.

| anonimuIl a răspuns (pentru anonim_4396):

Cine vrea să cunoască o fată să meargă în mall și poate are noroc.

| ionur a răspuns (pentru anonimuIl):

Zi ca nu este talent chiar ca neon rolling on the floor))))

| anonimuIl a răspuns (pentru ionur):

Arată bine actorii ăia din poză.

| ionur a răspuns (pentru anonimuIl):

Frumusețea este trecătoare și nu asta ar trebuie sa conteze cu adevărat.

| contanonim37 explică (pentru anonimuIl):

Wow, esti un distrus.

| anonimuIl a răspuns (pentru contanonim37):

Sigur NU se uită nici una din mall la tine că alea sunt frumoase și aranjate și vor să cunoască băieți frumoși de vârsta lor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonimuIl):

Cu tot respectul va cade din gura domnu anonim. In alta ordine de idei frumoasa jachetă și numai bine!

| anonimuIl a răspuns:

Ca băiat de 17 - 18 ani ca să poată cunoaște o fată în mall trebuie să fie înalt peste 1, 8 înălțime, slab și drăguț la față. Alt tip de băiat nu vor să cunoască alea frumoase care merg aranjate în mall.

| adi227 a răspuns (pentru anonimuIl):

Aveți dreptate! Eu am 17 ani, am 1.83 înălțime și sunt destul de drăguț, așa că am o mulțime de fete și femei. O seara frumoasa!

| Miha16221 a răspuns:

Sincer și eu is cam in aceeasi situație doar ca am 16 ani dar eu zic ca merge dacă vezi o fata draguta la mall sau undeva sa te duci sa te bagi in seama cu ea. Probabil la început va fi putin greu dacă ești timid și o sa fi refuzat dar dacă încerci din greu sigur gasesti una pe gustul tau. Succes!