In primul rand nu o inseli pe actuala iubita. Daca nu mai simti nimic pentru ea despartiti-va. Cat pentru fosta poti sa fii prieten cu ea pentru ceva timp, iar daca spui ca si ea te-a iubit la fel de mult cat ai iubit-o tu pe parcurs ii vor reveni sentimentele. Nu o grabi. Majoritatea baietilor tind sa faca asta
In prima faza, trebuie sa te gandesti si la iubita ta actuala. Stii, daca ii spui la fosta ca o iubesti si ea nu are nici-o reactie, adica iti va spune din nou faza cu ciorba reincalzita, si afla actuala ta prietena de 18 ani de faza asta, pierzi 2 relatii dintr-un foc. Nu-ti recomand sa ii spui ca o iubesti la fosta pe care ai avut-o la 11-12 ani, decat dupa ce te desparti de actuala. Va trebui sa-ti asumi consecintele daca fosta nu te va vrea inapoi. Stii, daca te duci la fosta acum, si ii spui tot ce ai scris mai sus, dar stai. Eu inca sunt intr-o relatie, te va lua in gluma, sau mai rau. Va crede ca-ti bati joc de ea si se duce (afla ea) si ii spune la actuala de ce i-ai spus. Acum, daca ai considera sa o uiti pe fosta, du-te la un psiholog. Si mi-e mi s-a intamplat ceva de genul. Asta da, cand te duci la psiholog sa nu-i spui la actuala asta, ar dobora-o.
Daca nu simti nimic pentru actuala (calculeaza bine) nu o mai tine langa tine sa va chinuiti amandoi.
Eu am trecut printr-o problema din asta.Am avut si eu un baiat si l-am cunoscut tot pe la varsta aia si pe care il tin minte si acum si si acum ma mai cauta si au trectu 11 ani de atunci. Faza e sa ai grija sa nu cumva sa ai doar o atractie fizica sau o curiozitate de moment pe care nu ti-ai pututo satisface atunci.Eu chiar daca am avut ocazia sa ma reampac cu acel baiat nu mi-am lasat o alta relatie pentru el de frica sa nu fie cumva doar ceva trecator si sa raman cu buza umflata.
beausingurlamasamea întreabă: