| Ichigo99 a întrebat:

SALUT TPU! Am 18 ani, am facut prima oara sex cu prietena mea si ea a vrut sa facem sex vaginal neprotejat...eu i-am zis ca nu vreau copii inca dar ea nu ma asculta. Ce sa fac?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca tu nu iti doresti copii, mergeti impreuna la ginecolog pentru analize si apoi pentru reteta de anticonceptionale.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

E virgina? Daca e virgina...mai merge neprotejat, dar daca numai e, protejeaza-te ca nu se stie ce boli poti lua.

| ghiCIne a răspuns:

Poi cand simti ca-ti vine sa ejaculezi, ejaculeaza afara, nu in ea.tongue

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi explica-i ca daca nu va protejati exista riscul sa ramana insarcina iar un copil in acest moment v-ar complica prea mult viata, si poate o convingi sa foloseasca o metoda de contraceptie.

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Si tu ai de fapt 12 ani nu?happy
prietena ta e cumva pocaita si vrea sa va casatoriti?batting eyelashes

| vipande11 a răspuns:

Prezervativele sunt pentru boli mai mult. Ei bine sunt si pentru cei "retardati" si nu stiu cand sa se opreasca. Fao linistit doar nu te gata in ea nu lasa in ea. BAFTA

| firelord66 a răspuns:

Pai nu sperma in ea...

| speranza a răspuns:

Data viitoare cand va fi,spune-i ca este mai bine sa va protejati, in primul rand pentru a nu ramane insarcinata, caci presupun ca nici ea nu ar vrea copii de la varsta asta.Mai bine va protejati,ca sa fiti linistiti,pune problema daca ea ar ramane.Ce ai face? Sau ea ce o sa faca? Un avort e foarte riscant si mai ales te marcheaza pe toata viata. Vorbeste cu ea, spune-i cum sta treaba, fa-o sa inteleaga de ce e mai bine sa va protejati si sa evitati riscurile.Bafta!

| Ichigo99 explică:

Pai, ea vrea copii dar eu nu vreau...Nu ca nu mi-ar placea, dar totusi am 18 ani...Sunt cam mic sa fiu tata!