Stii... cel mai bine este sa gasesti o fata care sa te placa pentru ceea ce esti, nu pentru cum arati.Asa ca nu te mai straduii sa fi Chuck norris.sau "altii", pentru ca atunci vei da doar de panarame Gaseste o fata care sa te placa, o sa fi cu ea cu sufletul ei, nu cu TRUPUL.ce-i frumos e al dracu.
True True, asa ca fetelor, da-ti cu frumusetea voastra de pereti caci este nefolositoare si gretoasa, numai cine se uita la trup o sa va zica ca sunteti frumoase.
Incearca o relatie cu prietena ta cea mai buna. Ea pare sa te inteleaga total si din cate spui tu ei ii cam place de tine.
Wow ...si eu am cam aceeasi situatie , dar nu mi-am pierdut mama, dar o serie de divorturi intre parinti...este cam acelasi lucru
Eddy, nu ştiu ce problemă ai tu, din cate văd tu eşti un băiat atractiv care invaţă bine şi pe deasupra nu-şi arată emoţiile, intr-un fel anume e bine să nu-ţi arăţii emoţiile mereu, deoarece cate odată poate fi puţin jenant, ascultă-mă pe mine că ştiu ce zic, şi eu am păţit c-am acelaşi lucru, nu ştiu cum de e posibil să nu ai o prietenă, dacă nu ai nicio problemă cu aspectul şi nici cu invăţătura, eu zic să te bazezi pe tine, să fi tare, şi să te duci la ea şi să-i zici ce simţi, si să-i ceri idd-ul de mess si nr. de telefon care apoi mi-l dai mie, nu-i aşa? nu, glumeam, fi tupeist, du-te la ea şi zi ce simţi, zi c-o placi mult, şi că ţi-ai dori o relaţie cu ea, măcar să incercaţi, poate şi ea te place, şi problema cu pierderea mame-i, eu zic că-i mai bine să treci peste, cat timp eşti cu ea să uiti de probleme, că altfel, iti faci tu insăţi mai multe. Sau dacă nu incearcă o relaţie cu prietena ta ce-a mai bună, dacă nu este băiat, infine, asta-i altă poveste. GJ, Fundă?
BlueEyes_8416 întreabă:
Mutubal întreabă: