| Rares19987654321 a întrebat:

am 18 ani si nu am avut inca contact sexual. Intrebarea mea este daca te poti dezvirgina cand te protejezi (sa folosesc prezervativul)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal ca poti sa te dezvirginezi chiar daca o faci protejat.Sa iti explic, acea membrana este elastica si daca introduci ceva in vagin si acea membrana se rupe din acel moment nu mai esti virgina.Sunt unele femei care au membrana mai elastica si se rupe mai greu, dar daca ai introdus ceva(orice) in vagin te poti dezvirgina.

5 răspunsuri:
| supraponderallacap a răspuns:

Prezervativul il folosesti daca nu vrei sa devi tatic sau sa te imbolnavesti. Nu cred ca posezi acea varsta si mi se pare ca vreun dobitoc vrea sa te pacaleasca zicand ca daca faceti sex cu prezervativ nu o sa te defloreze, daca ai fi avut respectabila varsta de 18 ani nu ai fi postat asa ceva

| Fatamuntilor a răspuns:

DA,te poti dezvrigina chiar daca esti protejata.
Prezervativul este pentru a preveni o eventuala sarcina si a nu contacta BTS-urile!

| minrest a răspuns:

Rares, 1.Virginitate se numeste conditia persoanei care nu a intretinut relatii sexuale. Deci orice tip de relatii sexuale duc la pierderea virginitatii. 2. Deflorarea consta in pierderea himenului, situat la intrarea vaginului, si are loc la patrunderea unui obiect in vagin. Evident ca priveste numai femeile, de aceea cei ce au raspuns inaintea mea au raspuns unei femei. Daca asta vrei sa intrebi, nu exista un semn al virginitatii la barbati, echivalent al himenului. Salut.

| benga94 a răspuns:

Te dezvirginezi daca introduci instrumentul inauntrul unei femei, nu conteaza cum, atunci cind e inauntru nu mai esti virgin!

| SebastianCMT a răspuns:

In primul rand nu stiu daca esti fata sau baiat! Dar, da, odata ce s-a consumat primul act sexual, fieca ca esti fata sau baiat, te-ai dezvirginat!