| popmirgea1999 a întrebat:

Am 19 ani si nu am avut nicio prietena pana acum. Am vorbit cu cateva dar de fiecare data cand sa le chem la un suc ceva ma refuzau. Eu sunt mai timid asa, nu imi place sa ma bag in seama ca musca in lapte( cum se spune) decat daca ne cunoastem prin intermediul unor prieteni, (sau altcumva). Ce sa fac? Sunt tipul de baiat mai linistit, nu ma dau in vand dupa cluburi si chestii de astea. De bagat in seama asa cu ele sa nu-mi spuneti ca nu sunt genul...etc

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fetelor nu le mai place sucul la varsta aia, doar amestecat cu vodka, ala da. rau destul ca nu iti plac cluburile pentru ca acolo agati cel mai usor donsoare,

| Emilian65 a răspuns:

Daca continui sa fii timid, vei ramane singur toata viata. Lasa timiditatea la o parte si apropie-te mai mult de fete ca sa nu mai fii singur.

| 666SATANA666 a răspuns:

Ceea ce ai afirmat este identic cu asta: "Vreau sa imi cumpar o paine, dar nu sunt genul care intra in magazin", cum crezi ca iti poti cumpara "painea" daca nu te duci sa o "cumperi"? Incearca sa te bagi in seama cu ele, fi mai increzator in tine, iar totul va veni de la sine in momentul in care deschizi un subiect de discutie comun, fara spaima, fetele nu muscalaughing.
PS: Subiectul de discutie comun il gasesti in momentul in care si ea vorbeste cu tine despre acel lucru si nu pare plictisita sau neinteresata de el, inca ceva, daca pare neinteresata schimbi abordarea, chiar o poti intreba cu ce se ocupa, o intrebi despre acel lucru, dar nu fi prea insistent, la final ii povestesti si tu ceva despre tine si totul poate fi perfect. Nu te panica daca dai gres, balta este plina de pesti.