Te mai indrãgostesti la prima vedere, tuturor ni se intâmpla si eu nu stiu câte am am pierdut din frustrãri, nu aveam tupeu, oare daca are prieten...
Acum cu greu mai ai sanse, un sfat ce ti l-as putea da este sa te bagi pe o prietenã de a ei, cu cât este mai urâtã fizic cu atât mai bine. Asa ai mai mult curaj sa intri in vorba, dupã ce te prezinti si ii dai o privire la acea fatã care iti place te prezinti si intrebi cum le cheama,, vorbesti si te arãti interesat mai mult de o prietena mai naspa decât ea. Dacã este frumoasa si are prietene mai grase sau se vede de la o postã ca ea este cu mult peste, se poate sa fie foarte rusinosã. Asa fac daca imi place de o una dar este cu incã o fatã sau doua, am facut rost de multe numere de telefon asa, in câteva zile acele fete de care imi plãcea observam ca ma sunã ele sau imi dau cereri si mesaje pe Facebook si prietenele ei sã spunã ca ii place de mine
Incearca sa aflii numarul ei sau daca nu ai alta oportunitate de a lua legatura cu ea caut-o pe Facebook.
Ai 20 de ani si tot ce trebuie este sa iti faci curaj. Ce ai avea de pierdut daca ii dai mesaj pe Facebook, in cel mai rau caz afli ca are prieten sau nu iti raspunde, ceea ce ii ca si acum. Cea mai buna reactie ar fi sa vada ca ai curaj si atitudinea nrcesara si nu te fastacesti. Acest lucru o sa ii arate ca totusi nu ești un copil si ca poate merita sa iti acorde o sansa. Incepe cu un simplu buna, ce mai faci, poate nu ma mai ti minte dar ne-am cunoscut la petrecerea X si de acolo vezi unde merg lucrurile.
Bananacantareata87 întreabă: