Fratioare, nu-ti mai bate capul incercand sa devii "matur", pentru ca nu acolo e problema. Prin "mic si imatur", a incercat sa iti spuna in mod indirect ca pur si simplu nu e atrasa de tine. Cauta-ti pe alta.
Esti matur daca esti pregatit sa iti asumi responsabilitatea casatoriei in viitorul apropiat, dacă nu, relația e perdere de vreme. Nu cred ca 4 ani eodiferența mare, noi avem 3 cupuri deprieteni in care soția e cu 5 ani mai mare deca sotul si se inteleg foarte bine. Poate se teme ca ai umbla cu ea cativa ani si apoi o vei parasi pentru una mai tanara. Daca o intrebi daca ar vrea cu tine o relatie in vederea casatoriei, te poti lamuri daca varsata e problema sau nu te place.
Pai și acele persoane de care zici tu..ca femeia e mai mare în relație. acele persoane ce vârste au?
•Cum sa devin un bărbat matur?
Simplu, nu mai alerga dupa curul ei. Ii spui cum sta treaba, daca vrea bine, daca nu la fel. Maturitatea inseamna si sa stii sa te opresti cand cineva iti zice nu.
Si eu daca as fi fata nu as sta cu un pusti de 20 de ani si unul matur de 25 de ani care si arata a barbat gen inalt 1, 80, brunet, musculos, ochii verzi, un loc de munca, sa stea in casa lui nu cu parinti sa nu fie obsedat sexual
La 20 de ani am stabilitate financiara, am 193cm, ochi albastri, fac sala de la 17 ani(3ani) știu sa ma conport cu fetele..nu vad cu ce ar fi unul de 25 de ani peste mine.
Buna.Sa stii ca 4 ani diferenta este totusi o diferenta cel putin in ce priveste mentalitatea, chiar daca tie ti se pare ca nu.Cel mai bine e sa gasesti pe cineva tot de 20 de ani, sau de 18-19.E posibil ca ea este interesata doar de barbati mai mari si nu ai ce face, nu poti da ceasul inainte.Mergi mai departe.Nu pot intelege cum percepi asta ca pe o provocare, sa o cuceresti doar pentru ca te-a respins.E cam imatur din partea ta.Trebuie sa inveti sa accepti si sa respecti deciziile altora.Capul sus, vei gasi persoana potrivita mai incolo.
Succes.
Dacă nu te vrea, nu ai ce face. Ea vrea un băiat de vârstă ei sau un bărbat mai mare și cu bani mai mulți decât ai tu.
Nu se invata cum sa devii matur, asta vine cu experienta acumulata de-alungul anilor.
,, Si sa fim serioși suntem cam la aceeași varsta nu.i mare diferența'' E ceva diferenta, mai ales ca fetele se maturizeaza mult mai repede si sunt cu multi ani in fata baietilor, de aceea si preferam un barbat mai mare si matur pentru ca se vede diferenta de gandire, actiuni, etc.
A avut motivele ei de ce a spus acele lucruri, cel mai bine e sa o fi intrebat-o la ce s-a referit mai exact si puteai lucra la acele lucruri, daca observai ca e o problema
Măi, nu trebuie să alergi după ea ca să te placă. Apreciez că a spus din prima NU, decât să se joace cu tine cum fac altele.
E cam nașpa să te refuze cineva pe care îl placi, dar viața merge înainte.