Important e că trebuie să fii ras. În primul rând, pentru că ți-o face să pară mai mică dacă e plină de păr, iar în al doilea rând, e bine să fii ras, ca să nu aibă ezitări la oral (dacă face).
Folosește spumă de ras, și apoi after-shave pe zonă ca să nu te iriți foarte tare.
Baftă!
Daca ai mai avut experinte sexuale, cum declari, ce intrebarea este asta, daca ea va fi satisfacuta?
Tu nu ai habar daca esti capabil sa satisfaci?
S-ar explica, daca sexul pe care l-ai facut pana acum a fost doar cu mana ta si inca nu stii daca esti capabil sa satisfaci o fata in pat.
Nu a fost cu mana mea, dar cu fata asta e o situatie mai speciala (nu vreau sa intru in detalii). De aceea explicam pentru ca ma gandeam ca va prindeti, dar vad ca toti faceti misto si nu bagati in seama tot ce cititi, argumentele voastre neavand nicio sursa.
Ma crezi ca nu are nici o importanta ca-i blonda sau bruneta, pitica sau supla, sau are mustati si par pe picioare, pentru ca, nu noi facem sex cu ea?!
Toate detaliile inutile pe care le-ai mentionat mai sus, ma duce cu gandul la minciuni inventate, ca altfel nu ai avea de ce sa dai aceste amaunte, fara sens pentru noi.
La fel cu masura cucului, care, dupa atata pregatire si suspans si mai ales ingrijorare ca vei face sex cu o fata, ma duce cu gandul la minciuna gogonata, ca ai mai avut sex inainte, desii, ma indoiesc.
Daca mai aveai sex pana acum, era deja atat de banala intalnirea asta, ca nu faceai un eveniment pe TPU, pentru atata lucru.
Una peste alta, mi se pare o poveste inventata pentru impresionat copii mici de pe aici, dar nu si adultii.
Parca ai scris un anunt pe olx .
Degeaba ne spui cum arata ea ca este irelevant.Si de ce intrebi asta aici? De ce nu mergi sa faci si sa vezi daca o satisfaci.
"Am mult par pentru ca nu am de ce sa ma epilez in zona." -- yuck.
Este si inestetic si daca nu ai o igiena extrem de riguroasa, este focar de infectie si de mirosuri. Epileaza-te!
Nu ştim noi ce ii place fetii, dar cel mai probabil nu o să îi placă neapărat pădurea ta. In rest faptul ca e bună so celelalte detalii, ai o importanţă foarte mica. Protejaţi-va si aia e.
Nu faci nimanui in ciuda cu descrierile astea .
Daca spui ca nu e prima data atunci de ce intrebi daca o satisfaci?
Pentru prima noapte fii mai romantic
Ai dreptate, dar cu ea e o situatie mai speciala, de aceea intrebam.
Mai mult, ea e instructoare de inot. Ce parere aveti despre ea? Penisul meu are capul mai gros decat restul.
Luand in considerare toate detaliile, ce pozitii si modalitati mi-ati recomanda sa incerc cu ea?
Normal ca intreb, pot sa satisfac fetele/femeile cu care am intretinut relatii sexuale pana acum, dar cu fata asta e o situatie mai speciala (nu vreau sa intru in detalii).
Tu, crezandu-te atat de inteligent nu ar trebui sa dai astfel de raspunsuri. Vrei sa fai dovada ca esti mai mascul spunandu-i putzulica, sau ca am masurat-o din anus? Logic vorbind, "argumentele" tale nu au nicio sursa, deoarece eu am mentionat in intrebare ca dea baza.
Normal ca si eu ma iau de persoanele care se iau de mine dar poate tu vorbesti din experienta personala cu puta masurata din cur. Poate chiar aia intrata in cur.
Cristi669 întreabă:
anonim_4396 întreabă: