| ReZiSTorr a întrebat:

Salut TPU! Am 22 de ani, iar de cand sunt am avut 2 iubite, din care din pacate m-au parasit.Acum,cu orice fata as vorbi, ori nu le iau in serios, ori le gasesc vreo "problema" si nu imi plac.Pretentios nu cred ca sunt, adevarul e ca nu am mai avut o intalnire de mai bine de 1 an de zile, practic ultima intalnire a fost cu fosta mea prietena. Prima mea prietena m-a parasit cand am avut varsta de 17 ani, iar de atunci am mai vorbit cu o vecina care mi-a devenit ulterior iubita, dar care din pacate m-a parasit.Ideea e ca atunci cand am fost parasit de prima mea prietena am devenit foarte inchis in mine si cam antisocial, vreau sa spun ca vorbesc cu oamenii dar nu vreau sa ma aflu in vorba, de aproape 5 ani de zile ma simt foarte prost, dar eu am trecut peste relatia cu prietena mea, dar se pare ca am ramas afectat mai putin sau mai mult.Acum am o varsta la care multi isi traiesc viata alaturi de iubitele lor, iar eu stau in casa, vreau sa zic ca sunt si putin timid iar poate ca lucru asta ma impiedica sa imi fac o prietena. Vreau niste sfaturi, cum sa redevin eu cel dinainte, desi am trecut printr-o despartire si o relatie care a durat aproape 2 ani de zile, parca si in zilele astea nu ma mai regasesc si nu stiu de ce.Multumesc pentru atentie, sa aveti o seara placuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești prea disperat in a-ți găsi o iubită, de aia te resping toate.
Nu vad care e problema sa fi pretențios, e bine sa fi pretențios, numai că nu cred că ești deloc pretențios nu ai pic de respect de sine și pun pariu că daca ar veni una acum la tine, daca ar veni fosta ta prietena ai astepta-o cu brațele deschise. Desi știi motivele.pentru care v-ați despărțit și câtă durere ți-a provocat. Ea nepasandu-i deloc de tine.
Incearca să-ți reamintesti de ce v-ați despărțit și defectele care le avea. Pentru că tinzi să-ți reamintesti numai lucrurile faine nu și alea in care scârțâia relația.
Nu poți să zici "din pacate" foarte bine că s-a ajuns aici, daca te iubea rămânea cu tine, faptul că s-a despărțit de tine arată că nu va potriveati.
Oricum multe își schimbă iubiții/iubitele ca șosetele și se despart, nu țin relațiile, bucură-te că ești singur, asta înseamnă libertate fara vreun stres pe cap.
Nu toate relațiile sunt roz deși par așa, din toți prietenii mei, probabil numai 2 și-au găsit fete calumea(unde relația e veche de aproape 7-10 ani) in rest sunt TOT singuri.
Până la urmă tot singur mori. Deci bucură-te de asta. Învață să te simți bine și așa.

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Simplu. Ieși afară și mergi, când te lasă covidul într-un loc unde oamenii merg să se întâlnească, discotecă, club, bar, cafenea.

| mgtow a răspuns:

Asta e o problema universala cu relatiile, gandeste-te ca numarul celor ca tine a crescut la nivel mondial si femeile schimba barbatii prin rotatie ele la fel se satura de tine si de urmatorul si tot asa. Am prins-o pe fosta fara sa imi dau seama in badoo cautand tipe sa imi fac de cap ea pac acolo, noroc ca i=am facut captura de ecran apoi blocata sa nu o mai vad, raport la logodnicu ei sa vada ce are la usa, special dedicatie pentru ce mi-a facut in trecut. Trebe sa te obisnuiesti cu ideea ca stai cu una o vreme si cand nu mai merge continui singur. De cand merg pe relatii pe interes xxx e mai bine

| Violleta2022 a răspuns:

Te schimbi, asa devii alt om. Inveti din greseli si nu le mai repeti ca sa nu mai suferi.
In orice caz, acum nu-i cazuls a te stresezi prea mult, inca este plina pandemie si restrictiile sunt inca obligatorii, dar poti sa-ti cauti o prietena printre fostele colege sau prietenii tai, care au prietene.

| Dintrebare a răspuns:

Incearca sa iti gasesti ocupatii care sa iti indrepte atentia in alte directii. Daca petreci foarte mult timp singur si nefacand nimic, ajungi sa despici firul in patru. Gandeste-te ca esti foarte tanar, ai toata viata inainte. Marea majoritate a oamenilor au expreriente similare cu alte tale. Unii poate au si mai multe esecuri cu persoanele de sex opus. Nu pune totul la suflet si nu lua personal faptul ca cineva iti spune ca nu te mai iubeste sau ca nu vrea sa mai fie intr-o relatie cu tine. Invata sa respecti alegerile fetelor si ale oamenilor. Plus ca daca cineva nu te vrea in viata lui/ a ei, de ce ai sta sa te tot plangi. Ia partea buna a lucrurilor. Mai bine ca s-a terminat o relatie care nu functiona, decat sa te trezesti ca te casatoresti si faci 2 copii, dupa care te desparti. Daca vrei sa construiesti o relatie sanatoasa si sa fii fericit, nu te mai impiedica de experientele ratate. Focuseaza-te pe viitor, nu pe trecut. Si cel mai important, gaseste-ti ocupatii care sa iti faca placere. Eventual instaleaza o aplicatie de socializare si discuta cu fete daca simti nevoia, cum e tinder de exemplu.

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Deci te au păcălit doua si acum mai vrei? Bv tie