| Hoka_Tibi_1995 a întrebat:

Am 22 de ani si sunt virgin. Nu m-am sarutat cu nicio fata, nu am facut dragoste niciodata pentru ca ma tem ca daca fac asa ceva iau niste boli cum ar fi SIDA, Hiv, etc... Oare exista sansa sa mor virgin daca tot mi-e frica de boala asta?

Răspuns Câştigător
| Jonas94 a răspuns:

La ce față ai, sigur, nici SIDA, nici HIV, nu se vor atinge de tine laughing) garantat rolling on the floor)
Tu chiar nu te informezi cu privire la boli? Nu știi că un prezervativ te ferește de toate aceste probleme? De bolile cu transmitere sexuală?
Mai citește și lasă frica.
Spor!

| Hoka_Tibi_1995 explică (pentru Jonas94):

Multumesc de raspuns.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru toti cei ca tine si pentru uz general, s-a inventat: PREZERVATIVUL, care te apara de boli cu transmitere sexuala, atata vreme cat il folosesti INTOTDEAUNA cand faci sex, punandu-l intotdeauna inainte sa-ti incepi partidele sexuale.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca esti ipohondru in general si exista o vorba de ce tie frica nu scapi... Daca vei continua sa ai gandirile astea te vei imbolnavi sigur poate nu de alea dar sigur iti vei provoca singur niste stari.
Nu stiu in ce cercuri te invarti tu dar daca gasesti o fata la locul ei, curata si linistita cu care sa comunici, sa te cunosti nu cred ca iei bolile respective.Plus ca te protejezi oricum.

| Hoka_Tibi_1995 explică (pentru Freya1):

Eheee..in ziua de azi nu prea se gaseste asa ceva...referitor la cercul in care ma invart eu..sunt foarte timid si nu vorbesc cu nimeni. In ziua de azi am ajuns sa n-am incredere nici in izmenele de pe mine.

| Freya1 a răspuns (pentru Hoka_Tibi_1995):

Da da de acolo la a nu iti face o iubita sau a nu te saruta cu nimeni de frica de a nu lua sida e mare.Nu stiu cine te-a infricat pe tine atata da sa stii ca eu spre exemplu ca multe alte fete de pe aici am avut si avem iubiti da si ne sarutam si facem sex da nu am dat la nimeni sida... Daca te gandesti sa mergi pe la prostitate da atunci poti sa ai temeri.

Sincer sa fiu...eu am vazut multe filme de genul asta in care se poate lua anumite boli dar ma rog, e conceptia mea. Crede-ma; poate sunt prea nu stiu cum sa explic..inchis daca intelegi tu, dar sunt si realist: multi prieteni mi-au spus sa n-am incredere in femei.

Daca tu te iei dupa ce vezi in filme si spun prieteni o sa mori singur.
Daca gasesti persoane normale, te peotejezi cand faci sex nu iei boli.Iar despre incredere nu ai incredere in nimeni asa este si bine sa te astepti la orce din partea orcui da asta nu inseamna ca orce om iti iese in cale iti da sida sau isi bate joc de tine.

Intr-un fel cam ai dreptate.

Lasa, mai bine mor eu singur.

Pai oricum singur mori ca nu moare nimeni o data cu tine indiferent daca esti cu cineva sau nu.Dar tu cred ca o sa mori de ipohondrie.

Aia-i alta mancare de peste. dar deh, de-amar daca mor de ipohondrie

| MihaiNicu23 a răspuns:

Foloseste prezervativul ca sa eviti sa iei toate acele boli cu transmitere sexuala. Nimeni nu moare virgin stai linistit.

| Hoka_Tibi_1995 explică (pentru MihaiNicu23):

Frate ai si tu dreptatea ta, dar asta cu nimeni nu moare virgin eu n-as crede-o

| qAditzzaxD a răspuns:

Nu iei nicio boala daca te protejeziwinking, ti-as sugera sa te protejezi mereu