Salut Dony, este posibil ca aceasta fata sa reprezinte niste mecanisme de aparare pentru tine, o proiectie, un transfer, simplul fapt ca d-abia ai cunoscut-o resimti afecte atat de puternice poate indica o asemenea probabilitate.
Motivul pentru care se fereste de tine nu-l cunosti sigur.
"Asta este, dar eu nu mai pot as face orice sa o cunosc, dar am ajuns la concluzia ca nu am nici o sansa! "
Daca nu ai nici o sansa sa o cunosti din cauza anumitor motive reale, da, te inteleg, dar daca nu ai sansa pentru faptul ca ti-e frica, gandesti gresit, mai bine ar fi sa te duci sa vorbesti cu ea fara sa arati un interes pe plan sentimental la inceput, femeile se asteapta sa fie abordate asa ca nu te astepta sa se duca ea la tine si multe chiar se frustreaza si fac pe inabordabilele daca nu le abordam asa ca eu iti recomand sa ascunzi intentia de a avea ceva cu ea pe plan sentimental pentru ca da posibil s-a cam prins ca o placi si daca nu faci nimic cat mai repede iti vei diminua sansele, iti voi spune un exercitiu care dupa parerea mea te va ajuta sa iti controlezi aceste emotii coplesitoare pe care il vei face cand te vei duce la ea.
1. Alege-ti o personalitate pe care tu o vezi ca exprima barbatie
2. Fereste-te sa te compari cu acea personalitate si dupa intelegeti mai bine carcteristicile tale masculine, in ce sens sunt mai dezvoltate si care
3. Ridica mainile, in mana stanga vei avea personaltiatea ta ideala masculina iar in mana dreapta vei avea caracteristicile si masculinitatea ta proprie, combina-le si baga-le in piept, fiind o combinatie de original si fake, incercand sa exprimi cat poti de mult masculinitate reala si personala (Fara stereotipuri masculine, fara chestii jignitoare si comportamente violente)
4. Intelege personalitatea ta vizual, simte-o, la nivel emotional, la respiratie, transpune-te.
Dupa ce faci toate aceste lucruri, vreau ca fix inaitne sa te duci la ea sa iei mana stanga cu personalitatea ideala masculina si mana dreapta cu caracteristicile tale, le strangi, le pui in piept, si te duci, te vei intoarce castigator, te asigur.
"Vreau sa scap de acest sentiment fata de ea!
Ajutati-ma va rog!"
Gresit, accepta-ti acest sentiment, daca nu l vei accepta nu vei fii in exprimare masculina, un barbat isi asuma si accepta inainte de toate, accepta-ti sentimentele.
Daca te-a ajutat sfatul meu imi poti da funda daca doresti.
Atasamentul asta este doar in capusorul tau, odata ce nu exista nici o relatie reala, iar fata face orice ca sa te evite.
Atasamentul este resimtit in tot corpul
Am impresia ca nu stii ce vorbesti!
Odata ce nu exista nici o relatia cu fata aia, decat in imaginatia lui, unde vezi tu atasament?
Eu nu vad atasament, ci o obsesie!
Calmeaza-te, eu stiu ce vorbesc, el a spus ca este o chestie obsesionala, nu ai de unde sa stii daca este obsesionala, el a spus ca idealul lui este cu fata aia, si nu realul lui, el nu se comporta si nu gandeste ca si cum este cu ea, eu am spus ca atasmentul este in corp, nu m-am referit la atasmentul legat de ea, tot atasmentul pe care il are " pentru ea " poate proveni din alta parte, te rog citeste cu atentie ce se scrie, pentru ca eu asta am inteles din ce ai scris ca nu ai citit cu atentie.
Nu exista atasament in corp!
Nu exista nici relatie reala.
Daca nu intelegi ce a scris baiatul asta aici, nu-i mai da sfaturi fara sens si logica.
Nu-i vorba de atasament aici, ci de o obsesie a lui, pentru o fata care nici macar nu-l baga in seama.
Ok, daca dvs. considerati ca nu exista atasament in corp atunci puteti crede asta.
Obsesia este un simptom patologic sau non patologic dupa caz, dumneavastra nu puteti stii din spatele unui calculator sau un telefon.
V-as ruga sa ramaneti flexibila in gandire si in opinii si apropo, am vrut sa-ti subliniez demult ca esti o persoana pasiv agresiva, cel putin in comentariile de pe aceasta platforma pe care le-am vazut de mai multe ori, in comentarii devii pasiv agresiva, dar in special cand cineva are opinii diferite, te-as ruga sa intelegi faptul ca nu este ok sa devii irascibila sau impulsiva cand cineva are o opozitie sau o contradictie in argumente, doar asa vei ramane logica in argumente, am observat ca esti activa pe aceasta platforma, eu nu dau sfaturi fara sens si logica, si cel putin nu-mi poate spune o persoana ca dvs care considera ca atasamentul nu se afla in corp, pentru ca da, dvs aveti lacune si lipsuri de biologie elementara scumpa mea doamna sau domnisoara, imi pare rau ca v-am spus atat de direct lucrurile dar sper ca va va ajuta ce v-am spus.
Https://www.garbo.ro/......-corp.html
Priviti scumpa mea doamna, fara sa va suparati pe mine un articol referitor la emotiile ce le simtim...da, in tot corpul, sper sa nu ramaneti infumurata pe mine, v-am oferit un feedback, cu totii invatam, nu este motiv sa ne suparam, va doresc o seara minunata, iar daca va irit aveti optiunea " Block"
Se pare ca ai o problema de bun simt, daca nu esti capabil sa intelegi ca, fiecare avem dreptul sa ne spunem parerea aici, fara sa fim contrazisi, ironizati sau judecati personal.
In acest caz, pentru ca nu intelegi de vorba buna, te invit sa-mi eviti comentariile, mai ales cand ai probleme in a le accepta si intelege.
Pentru ca sunt nefolositoare si eronate, pe buna dreptate
Misteryy a inventat tulburarile mentale nepatologice, poate ar trebui sa le inregistreze drept marca la OSIM. http://www.tpu.ro/......or-un-pic/
Daca nu ai nici o sansa cu ea trebuie sa o uiti.
Nu o mai cauta si cu timpul o vei uita.
Acest comportament nu ii va diminua frica de a vorbi cu ea, aceaasta frica este tot mai accentuata in zilele noastre pentru barbati pentru ca " Nu exista femei autentice in dragoste daca nu au barbati autentice in dragoste", si nu fac pe filosoful, este pura realitate, emanciparea la nivel psihologic a femeilor descurajeaza si destabilizeaza barbatii emotional in cuplu.
"Nu stiu ce am vazut la ea!"
Poate i-ai vazut sufletul, nu fizicul.
Spui ca e mai mica. Cat de mica? Poate inca nu o intereseaza deloc baietii.
Nu stiu daca ma crezi dar exact asa mi s-a intamplat si mie cu cateva luni in urma. EXACT asa cum ai spus tu. Ma gandeam la ea constant, adormeam cu gandul la ea, ma trezeam cu gandul la ea. Si da, inca imi mai place de ea. Dar problema este ca noi suntem colegi de clasa si nu am cum sa o ignor. Ea nu stie ca eu o plac, dar nu cred ca simte ceva pentru mine. Ma ignora si pe mine destul.
Ca sa ti-o scoti din cap trebuie doar sa nu mai iesi cu ea si sa nu iti mai petreci nicio parte din timp cu ea si nici sa vorbiti prin mesaje.
Dupa cateva saptamani sentimentele tale pentru ea nu vor mai fi chiar asa de puternice. Iar dupa vreo 2 luni o sa o uiti aproape de tot. Crede-ma.
Bre, ai prea mult timp liber. De aia te gândești tot timpul la ea. Placi o fată ce nu te bagă în seamă. De ce? Îți place să fii masochist și să suferi? Reorientează-te spre una ce măcar vorbește cu tine, măcar nu suferi dacă nu te bagă în seamă
beausingurlamasamea întreabă: