Te asigur ca in cazul in care penisul tau sta in erectie mult si bine, acesta are marimea suficienta pentru a satisface peste 90% dintre partenere. Sperma nu se produce doar in testicule, si din acest motiv si doar unul singur poate produce cantitatea suficienta de sperma pentru a putea procrea fara probleme.Nicio fata in viata ei nu te va controla sa vada daca ai ambele testicule.Lasa tu timiditatea si rusinea, fii mai tupeist si vei vedea ca toate temerile tale se vor risipi deoarece in mod real nu au nicio valoare.Curaj si multa sanatate.
Lasa timiditate si gaseste-ti o fata cae sa te iubeasca cu adevarat, pentru ca marimea penisului este normala, iar lipsa unui testicul nici nu o va observa iubita ta.
Esti fraier, omule, pentru ca organul tau este perfect normal. Ca n-ai unul, aia-i problema? In rest la lungime esti mediu.
Fratele meu! Sfatul meu pentru tine este sa lasi masturbarea de tot si o sa vezi ca ai mai mult tupeu la fete. sper sa nu para ridicol ceace spun dar cand am reusit sa renunt la asta aveam curaj sa pun mana la o fata pe picior si vorbeam mult mai cu tupeu. Succes
O sa observe atunci cand ii face oral, unele mai iau si câte un coi in gura