| Ady96_2498 a întrebat:

am 24 de ani si sunt cu o fata mai mica decat mine cu 7 ani sunt cu e de 4 ani si de atuncia tot ii imple maicasa capu cu tampenia ca stau cu ea numai pentru sex si o insel si cu toate asta eu nu i-am cerut niciodata sa facem si nici nu am inselat-o si in ultima vreme este cam geloasa ca nu ii raspund la telefon sau si cand vb cu o prietena de mea si numi lasa nici putin aer de abia mai pot iesi pe afara fara sa se supere
Dc ce ar trebui sa fac sa ma despart de ea?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca vrei sa te desparti,te desparti.
Ii spui frumos ca te sufoci si nu mai poti,caine nu esti sa stai legat,si te desparti.
A crescut,a inceput sa inteleaga diverse, o are si pe mama ei sa o secondeze..., gelozia distruge o pereche.Si nu e vindecabila.
Oricum,gandeste-te bine,sa nu te trezesti ca regreti pe urma.
Ai putea sa-i ceri o pauza,o saptamana sau doua in care va purtati ca si cum ati fi despartiti.
Are timp si ea sa realizeze cum e fara tine,vezi si tu,daca chiar vrei sa te desparti.
Motivul pauzei, acelasi, gelozia ei!
Succes!

| liviu89 a răspuns:

Poate are el 96 de cutii de chibrite in casa colectionate, poate pretul cocainei pe care o cumpara e gramul de 96 de lei poate s-a nascut pe 9 iunie poate are 1metru96.
Te bagi tu repede laughing

| Rritu a răspuns:

Tu ai 24 de ani si nickname-ul tau este Ady96?laughing
Ce sa inteleg? rolling on the floor
Ca te-ai nascut in 96 si ai 24 de ani?waiting

| MaGicElEmEnt a răspuns:

Pai in primul rand lasa pe masa in pace, si daca zici ca daca nu iai cerut so faceti si sa o inseli e bine dar faza ca-i geloasa este din cauza lu masa ca ia eu bagat faza cu sexu, inselatu...etc. sper ca te-am ajutat! funda sau vot? plz

| aura4guri a răspuns:

Gelozia strica oricat de mica ar fi fata! nu asa se tine un baiat aproape de tine cu gelozie

| Ady96_2498 explică:

Asta-i problema eu nu as vrea pentru nimic in lume sa ma despart de ea