La 27 de ani ar trebui sa apesi pe acceleratie, parerea mea. Din ce-mi relatezi tu acolo, pare o tipa foarte asezata. Nu cred nici ca face foarte multe glume cu tine.
Bai femeia isi da seama imediat de ceea ce simti pentru ea si daca nu ti-a dat un semna pana acum...
Asa e ma cum zici tu, dar nici eu nu am fost ferm ce vreau, oricum mai convinge atunci cand o sa-i marturisesc verde in fata sentimentele mele.Chiar daca ar fi negative semnalele ulterioare din partea ei eu o sa ma simt mai bine decat ca acuma confuz.....si poate astfel voi reusi sa am ochi pentru. o alta.
Totusi eu cred ca ea simte ceva pentru. mine dar asteapta...
Daca nu ti-a dat de inteles in mod clar ca te place, eu cred ca nu e interesata de tine. Ai grija ce faci, fiindca e posibil sa-i pierzi prietenia.
Ca barbat ar trebui sa ai tu initiativa de acea sunt tem numiti sexu puternic, daca nu-i spui tu i va spune altu si crede-ma ca ia nu va sta singura toata viata, asa ca ai doar un lucru de facut spune-i ce simti atat si apoi astepti raspunsu nu trebuie sa fie pe loc las-o sa se gandeasca, e incarcata emotional 100%.
Ii marturisesti ceea ce simti.incearca nu o pui in situatia de a-ti da un raspuns sau de a face o alegere - de a fi sau de a nu fi cu tine, ci doar ii comunici ca, inevitabil, te-ai indragostit de ea, pentru ca este o persoana minunata.