Presupun ca intrebi pentru ca ai vrea sa impresionezi o fata.T vei proceda cu dansa in functie de cum raspundem noi fetele, asa iti vei da seama ce sa faci fara sa o faci lata.Pai.
1)Eu prefer pasional, dar ador si pupici. Sarutul pasional e perfect atunci cand faci dragoste!
2)Eu ma excit atunci cand iubitul ma strange de fund sau cand imi cuprinde fata cu ambele maini si ma saruta.
3) Sexul oral e absolut normal asta o spun pentru cei ce nu recunosc.Iti ofera senzatii foarte placute, Senzatii nebanuite.
Sa fac ce? Sa sarut sau ce?
Lasa ca stiu la ce te referi. Uite eu sunt cu un baiat de 5 ani si tinand cont ca de 2 ani locuim impreuna, e clar ca am incercat multe chestii.O sa vezi cand o sa ai o relatie stabila.De fiecare data trebuie sa incerci ceva nou. Este o vorba...*Curva in pat si doamna in societate* Chiar daca multi spun ca nu au practicat asa ceva sau ca li se pare o rusine sau scarbosenii chestii gen, ori sunt prea mici nu au relatie stabila ori sunt ipocriti.
Nu cred ca as putea sa fac asta tinand cont ca partenerul e gelos si eu nu sunt nici pe departe genul...Dar pentru cei ce pot este interesant.
Pentru ca nu imi plac joculetele ce implica alte persoane in afara de partenerul meu. Daca e sa fac ceva o s-o fac doar cu el si atat.Asta sunt eu dar nici nu am nici o problema cu cei ce fac chestiile astea. Aici nu este vorba de curaj, eu am o relatie serioasa care vrem sa ajunga la casatorie si intr-o relatie serioasa nu poti face chestii de genu asta.
1.pasional
2.daca o linge in ureche
3.nu as face
( raspunsurile unei fete nu ale mele )
Bună!
1. Prefer un sărut pasional.
2. Nu spun aici.
3. Având în vedere că nu mi-am început viaţa sexuală, mie momentan mi se pare destul de scârbos.
O seară bună!
1.Prefer ambele tipuri de saruturi, dar cel pasional merge mai bine acasa, decat in locurile publice [unde se uita toate babele si te critica].
2.Sarutul pe gat pe mine ma gadila de mor, in nici un caz nu ma excita . Sarutul pe sani e mai excitant.
3.Sexul oral este ceva normal intr-o relatie stabila. Prietenul meu este mai mult decat multumit de ceea ce-i ofer! Noua nu ne da nici o senzatie, dar voua mai mult ca sigur una buna.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: