Ar fi bine sa iti faci o prietena poate o sa scapi de dependenta asta, nu te speria e normal la varsta asta dar incearca la inceput o zi da si unu nu, si daca reusesti incearca sa pui 2 zile intre reprize si tot asa pana ajungi la masturbari mai rare ( de doua ori pe saptamana ar fi bine ). Ipotent nu ramai de la asa ceva, pur si simplu trebuie sa o faci mai rar
Nu te speria nu ai ramas impotent, dar incearca si rareste sau renunta definitiv la masturbare. Iti va fi greu, dar nu imposibil. Cu un numar asa mare de masturbari, cand vei avea o prietena si vei fi solocitat de ea nu ai sa poti face fata.
Nu ai nimic, doar ca nu te mai MASTURBA baiete, maninca si bea lactate..problema e psihologica, e in mintea ta, daca nu te vei mai masturba si va disparea gandurile si frica, totul va fi o, k, iesi cu fete si vei vedea ca viata e frumoasa
Prietenas,eu zic sa te lasi de asa ceva ca e o prostie... pierdere de vreme nu alta
Am fost si eu asa, dupa m-am gandit ca nu are niciun rost si m-am lasat important e sa ai mereu alte ocupatii,joaca football, du-te sa alergi, vorbeste cu prietenii si ideal:fa-ti o iubita, nu iti va mai sta capul la asa ceva!
Eu am ajuns la o data pe luna sau o data la doua luni, daca se intampla...
Greu de crezut? Ziua is pe afara si seara stau la vorbe cu o prietena pana pe la 2 cand adorm, deci nici nu am timp-e adevarat...
Decizia o poti lua numai tu
anonim_4396 întreabă: