| ReDMaN12 a întrebat:

Am asa o ezitare însă nu știu dacă procedez bine.Îmi place o fata mult și mâine e 8 martie.M-am gândit sa ii ofer ceva o cutie de bomboane cu un mărțișor sau ceva ma rog.As vrea sa ii arat ca îmi place și ma gândeam ca e o ocazie buna. Aștept păreri ca nu m-am mai confruntat cu situația și poate nu e bine.Dau funda.O primăvară frumoasa

4 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Nu te crampona de ce anume sa-i oferi., absolut orice gest elegant este binevenit!

| DaCumSaNu a răspuns:

Stiu ca a trecut 8 martie, dar totusi... Deci ar fi fost foarte bine daca i-ai fi dat de 1 martie pentru ca pe 8 martie este ziua mamei, asa ca mie, personal, nu mi se pare ok.

| OrbulCuVedere a răspuns:

Oameni buni este 8 martie aka ziua femei ( ziua mamei ) Cutia aia de bomboane poti sa ii dai lui maicata si daca iti place de ea, o inviti la un suc.

| Snak1998 a răspuns:

Da frate, eu zic sa incerci, nimeni nu refuza bomboane. Cel mai bine ar fi gen sa o astepti ca un obsedat sa iasa de la scoala si sa o urmaresti(daca stii unde sta e si mai bine) asta ca sa i le dai in particular. Poti sa ii dai si la scoala, pe riscul tau.