Tipa nu stie ce vrea si sa invarte intre voi doi.Mai degraba va invarte pe voi doi. Eu mereu imi spun in minte faza asta: daca nu imi place ceva la o persoana de la inceput, mereu ma va deranja acest lucru...asa ca ori ma obisnuiesc cu el, ori renunt la persoana asta. Cu alte cuvinte, ori te obisnuiesti ca ea sa flirteze cu alti tipi, ori renunti la ea.Nu se va schimba.
Deci faza e in felul urmator. Ea este o fire foarte orgolioasa si chestia este ca ei ii place sa fie prietena cu toata lumea si sa vorbeasca cu toata lumea. Acel baiat nu este singurul fost cu care mai vorbeste. Ca mereu imi spune ca a mai ramas amica cu multi dintre fostii iubiti. Dar sincer m-a deranjeaza, deoarece eu gandesc cum am zis: Buna, cmf, si atat. Nu taclale, povesti etc.
Pentru ca flirteaza cu ei...Cunosc genul asta de fata. Se simte bine stiind ca poate avea mai multe oferte in cazul in care se razgandeste si ca mai multi stau dupa fundul ei. Tu esti unul dintre acei fraieri
Fata e fluturas pe lampa. Si cand te gandesti ca tu erai gata sa te muti in Romania pentru ea.
Zi mersi ca ai aflat acum ce fel de persoana e si las-o naiba in pace. Vezi-ti de viata ta.
Pai si pana la urma nu inteleg,. Tu esti acolo cu scopul de a face bani sau scopul tau in viata e sa alergi din tara in tara dupa o iubire?
Parerea mea e ca trebuie sa stii ce vrei si unde vrei. E stupid sa crezi ca alergand dupa relatii online, vei gasi fericirea.
Da, merge sa te cunosti pe net daca e si ea la maxim o ora de mers cu masina de tine. Dar asa, sa tot bati aeroporturile...nu vad rostul.
Si nici sa te muti pentru una care nu stii exact ce vrea de la tine si de la viata...iar nu vad rostul.
Am venit aici sa strang niste bani si pentru ca unde stateam eu in Romania nu erau locuri de munca sa pot duce o viata cat de cat acceptabila. Apoi am cunoscut pers aceea. Iar acum nu prea am de ales, daca plec inapoi in tara nu am ce face, daca stau aici nu pot gasi pe cineva. Deci...chiar nu stiu ce sa fac.
Eu cred ca poti gasi si acolo unde esti. Unde naiba esti? In Sicilia, sunt numai fete de mafioti pe acolo de nu te poti apropia de niciuna?
Hai sa fim seriosi.
Daca te-ai dus pe facut bani, concentreaza-te pe asta si restul or sa vina de la sine. Pana atunci, nu mai cauta adolescente ametite pe net ca nu vad ce poate iesii bun din asta.
Plus de asta, daca te mutai cu fata respectiva, ce faceai de bani?
"Prietenei" tale i se rupe de tine si cel mai probabil te insala cu fostul. Vestea buna ca e ca el nu se prea deranjeaza, faptul ca "n-a fost in stare" sa se duca de la Bucuresti pana la ea dovedeste ca pe el nu il intereseaza atat de tare prietena ta, o tine in caz de zile ploioase. Tie el ti se pare praf ca nu s-a deranjat sa se duca la ea, pe cand tu ai plecat din Italia ca sa o vezi in timp ce ea ii invita pe altii sa o insoteasca la mare. Nu stiu daca intelegi care dintre personaje e mai praf in aceasta mica povestioara dar cu siguranta nu fostul care face cam ce-si doreste cu ea, inclusiv o determina sa te minta pe tine ca sa aiba activitati impreuna.
Nu stiu de ce alte dovezi mai ai nevoie asa cum nu stiu de ce te mai afli in aceasta relatie...
Ei nu s-au vazut niciodata. Si chestia este ca atunci cand au incercat o relatie nu a mers, dupa care cica au ramas amici. Iar cand a fost la mare cica voia sa le dovedeasca prietenelor ei ce fel e ala.