Incerc sa-mi imaginez cata ignoranta si prostie poate sa zaca in capul unora. Cum se poate ca o fata care ajunge la varsta la care isi incepe viata sexuala chiar daca nu pe cea normala, sa nu stie/cunoasca faptul ca vaginul ei in momentul in care se produce excitarea de natura sexuala secreta o substanta in exces care se aseamana cu sperma barbateasca. Cum isi poate imagina cineva ca ar exista posibilitatea ca sperma ejaculata pe fese sa poata ajunge si sa patrunda in vagin? Este de-a dreptul hilar dar si de plans ca exista asemenea specimene lipsite de o minima logica. Insa am convingerea aproape sigura ca d-ra in cauza, NU este in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual si din acest motiv pastila de a 2-a zi a fost administrata nu doar IRESPONSABIL ci si complet INUTIL, FARA ROST. Se adevereste din nou ca PROSTIA, STUPIDITATEA unora nu are limite, din moment ce chiar daca are posibilitatea sa se intereseze si informeze alege sa procedeze asa cum il taie capul si isi provoaca cu propria mana un rau pe care il putea evita. Ce raspuns sa-i mai oferi unei astfel de persoane care este lipsita de cele mai elementare cunostinte si informatii. Multa sanatate ca va fi nevoie de asa ceva in perioada viitoare.
Nu cred ca exista vreo șansă o dată ce nu ai dat drumul în vagin, poate fi o scurgere înainte de menstruatie
Tu o *** in cur si ea ia pastila de a doua zi? Really? Scuzati-mi limbajul, dar nu m-am putut abtine cand am vazut atata prostie. Ce treaba are sexul anal cu sarcina? Stiti macar ca nu asa se fac copiii? Nu stiu ce credeti voi, dar anusul nu comunica cu uterul, deci nici daca ejaculai inauntru nu avea cum sa ramana gravida. La cei 20 de ani ai tai ar trebui sa fii mai inteligent, documenteaza-te macar in domeniul sexului daca tot il practici, insa ai chiulit la biologie
Ati facut sex anal nu vaginal => deci zero sanse de sarcina.
Ai ejaculat pe fesele ei => zero sanse de sarcina
Ce scurge din vaginul ei, este propria secretie vaginala, care se elimina mai mult, atunci cand este excitata => zero sanse de sarcina.
Cat priveste anatomia femeii, NU exista "pe vagin" pentru ca vaginul femeii se afla 100% la interior!
Pastila a luat-o din prostie, ca nu avea cum ramane insarcinata prin sex anal. Vaginul nu se afla in fund! O vreo afecta in schimb efectele secundare ale pastilei escapelle, pentru urmatoarele 3-6 luni, cand nu se va stii cand vine ciclul menstrual, sau cand se produce ovulatia.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: