| aurora1234 a întrebat:

Am bagat un baiat in seama (de 2 ori), nou venit in scoala, i-am spus despre noii profesori si mi-a spus ca spera sa ne vedem la scoala si eu i-am zis ca mi-a facut placere sa vorbesc cu el, dar nu stiu daca sa-i mai zic ceva sau sa-l las pe el sa actioneze. Cum ziceti ca ar fi destul de bine?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Petrece-ti mai mult timp impreuna -Doar voi doi -pana cand o sa ajungeti sa puteti sa vb deschis -gen spus in fata etc.Nu e o regula ca trebuie sa actioneze el sau tu -Ideea e ca o fata daca bate aprpouri trebuie sa o faca subtil ca sa e frumos si elegant.

| aurora1234 explică (pentru Danysan):

Subtil si frumos cum ar fi? Exemplu concret big grin

| Danysan a răspuns (pentru aurora1234):

O sa iti spun pe privat :-p.Baga-ma la friends si da-mi mesaj cand esti libera sa vb.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vezi ca el nu te abordeaza, baga-l tu in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica sa actioneze?

| LineGuide a răspuns:

Sa il abordezi direct, si sa-i dai un sfat prietenesc legatd e acea scoala. Sigur are multe intrebari despre profesori, si sunt sigur ca sfaturile de la o fata il vor face sa fie mai bine venit acolo.
Mult noroc!

| loverboy111 a răspuns:

Stiu cum e sa fi nou venit. N-am avut norocul sa fi tu in clasa aiasad. Pe mine nu ma bagase nimeni in seama. Nici eu nu bagasem pe nimeni o saptamana pentru ca aveam 9 sau 10 ani eram timid. Oricum mai baga-l in seama dar ai grija sa nu creada ca iti place de el. Dupa aia cand afla adevarul sufera daca te place. Sau sa nu agle ca stai cu el din mila ca nu comunica nimeni cu el ca sufera iar. Si noi baietii avem sentimente dar de multe ori dovedim contrariul. faza e ca noi ne indragostim usor. Adica te porti frumos cu noi, arati bine si gata deja e de ajuns numa in a 3-a m-am indragostit de doua ori asa.