Intr-adevar, cand suntem nervosi facem lucruri necugetate. Prietena ta te ruga sa nu o lovesti pentru ca vedea furia pe fata ta si ii era teama. Dar gandeste-te un pic: Poate ca, stiind ca te-a suparat, si ea asteapta iertare din partea ta. Sfat: Invata sa nu te mai enervezi asa usor ca sa nu ajungi sa faci ceva de care sa iti para rau mai tarziu. Din punctul asta de vedere ii dau dreptate iubitei tale. Cat despre iertare, asta nu depinde de tine ci de ea, dar timpul vindeca tot deci nu iti face griji ca pana sa iti dai seama totul va reveni la normal.
In eventualitatea in care tot ce ai scris tu e adevarat, ea ar trebui sa faca ceva: sa te lase! Cine te crezi tu incat sa te comporti asa cu ea?!
Si cei care isi bat mar iubitele/nevestele regreta dupa.
Nu sunt suficiente regretele. Trebuie sa inveti sa te controlezi!
Eu una nu as continua relatia.
E destul si atat.
Aa..mai nou fetele se tin de par? Nu trebuia cumva de mana?
Ti-am citit cu mult,, interes'' povestile tale de pana acum
Ori te pricepi foarte mult sa fabulezi, ori o iubesti ca un,, nebun'' ori uneori nu o meriti!
Concluzia! Faceti o pauza!
E bine ca ai reactionat.
Cred ca iubiata ta plangea si vroia sa plecati fiindca ii era teama sa nu patesti ceva; sti tu, astia sunt cu frati multi si rude si nu prea tin cont de multe; s-ar la bataie imediat.
Arata-i ca nu are de ce sa-i fie teama de tine. Ca nu dai in ea si ca doar o iubesti.
Buna! Imi place ca ai multa imaginatie, ai scris chiar si dialogul(interesant).Sa vad ce "sfat " as putea sa iti dau. Poate ar trebui sa ai mai multa incredere in prietena ta si sa accepti raspunsul dat de ea(adica nu vroia sa complice lucrurile si mai mult).La cea de-a doua intrebare:ar trebui sa-i oferi prietenei tale mai multa dragoste si sa o protejezi mai bine, ar fi dragut daca ai putea sa o rasfeti mai des(fetele iubesc asta). Multumit de raspunsuri pentru scenariul tau imaginar?
Dialogul pare rupt din filme.Scuze daca te-am jignit.
Ok,avand in vedere situatia cred ca in primul meu raspuns ti-am indicat ce sa faci (poate te ajuta). Take care!
Ma bucur ca s-a terminat cu bine "you big criminal".:-))))
Era o gluma.In fine....Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: