anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cateva intrebari pentru voi. Adica nelamuriri ale mele. In primul rand care e diferenta dintre Dragoste si Sex? Apoi de ce sa folosesc prezervativul? Care e diferenta dintre cu si fara prezervativ? Cum ramane fata insarcinata? La fiecare contact sexual ramane? Ramane fara prezervativ? Asta inseamna ca trebuie sa o fac cu ea doar cu prezervativ si cand imi doresc un copil fac fara? Cineva mai in varsta imi spunea ca el nu a folosit niciodata prezervativ. Si totusi are 2 copii si nu cred ca au facut-o doar de 2 ori nu? deci? Vreau si eu raspunsurile la aceste intreabri complete si corecte! Si totul ceea ce tine de acest capitol! Multumesc raman dator!

Răspuns Câştigător
| Alexandru_Dumitrascu_1983 a răspuns:

1) Dragostea este un sentiment, o simti nu o faci! Sexul este actul sexual sau procedura de procreere(asta se face)!
2)trebuie sa folosesti prezervativ din mai multe motive: a)sa te protejezi de o sarcina nedorita, b) sa te protejezi de bolile cu transmitere sexual! ambele motive sunt exterm de serioase si pot avea extraordinar de multe implicatii asa ca mai bine foloseste prezervativ!
3) diferenta dintre cu prezervativ si fara pentru o fata in afara de riscurile expuse la punctul 2...nu sunt evidente! pentru un baiat...hmm sa spunem ca nu simte tot, chiar asa de intens ca atunci cand nu foloseste! dar sa nu uitam punctul 2!
4) o fata ramane insarcinata in urma unui act sexual! in punctul culminant al actului baiatul ejaculeaza( isi da drumul, elibereaza sperma), unul dintre spermatozoizi poate ajunge in ovarul domnisoarei fecundand un ovul...mai departe decurge sarcina in sine!
5) nu, nu ramane la fiecare contact! pentru a ramane trebuie sa indeplineasca anumite conditii, adica trebuie sa fie in perioada de ovulatie! asta inseamna ca trebuie sa fie la jumatatea perioadei dintre ciclurile menstruale! nu o sa mai dezvolt!
6) nu trebuie sa o faci doar cu prezervativ! nimeni nu te obliga...dar revenim la punctul 2! daca vrei sa fi sigur/a mai bine foloseste!
7) probabil cel casatorit de 20 de ani foloseste o alta metoda contraceptiva ( pilule contraceptive)! si cu siguranta nu au facut sex doar de 2 ori...doar ca se protejeaza!
Sper ca raspunsul meu a fost folositor!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| b342 a răspuns:

Buna.
Dragostea inseamna implicarea sufletului, sexul inseamna implicarea doar a trupului. Daca faci cu prezervativ nu va ramane insarcinata, iar daca faci fara prezervativ, ramane insarcinata.
Depinde si varsta voastra acum, daca este minora, eu zic sa faceti cu prezervativ. Dar daca nu este minora si isi doreste un copil ( bineinteles, si tu trebuie sa iti doresti ), de ce nu?
Si pentru persoana in varsta, daca nu a folosit niciodata prezervativ si are 2 copii, inseamna ca ejaculatia nu a avut loc in persoana de sex feminin. happy
Pa, pa.

| kidutzq a răspuns:

1. dragoste, sex tot dracul ala e. cica la ''dragoste'' mai pui si un pic de suflet.
2.prezervativul in primul rand te protejeaza de boli cu transmitere sexuala. treaba cu ramasul insarcinata depinde de fata si cat de bine isi cunoaste ciclul menstrual. sunt doar cateva zile pe luna cand aceasta poate ramane insarcinata. Prezervativul ofera cca. 98% protectie impotriva unei sarcini nedorite, dar relativ scade placerea contactului sexual.
Ca sa-ti explic tot ce tine de acest capitol mi-ar lua vreo jumatate de an. sunt multe lucruri de stiut. ai la indemana oracolul numit ''internet''. cauta pe google si tu subiecte de genul si mai afli cate ceva.

| annaangel17 a răspuns:

Dragule, daca faci CU, te protejezi-adica nu faci copii. Daca faci fara, fata poate ramane insarcinata.

| buburuzaaa a răspuns (pentru annaangel17):

Paihappy daca faci cu te protejezi si de anumite bolii si ca cea de langa tine sa nu ramana insarcinata happy
Nu persoana aceea nu a facut-o doar de 2 ori da a avut grija ca in momentu ejacuari sa ejacueze afara nu in vaginul fetei!
Dar iarta-ma ca te intreb cati ani ai?

| Mitu_Alexandru_1995 a răspuns:

Ba deci cu prezervativ-nu o lasi insarcinata si fara o lasi insarcinata.si fata ramane insarcinata pentru ca spermatoazoizi din sperma inntra in ovar si de acolo se creeza o celula care creste si in 9 luni noi ii spunem copil