Ii spui la fel cum ne-ai spus si noua. Daca insa iti este tare rusine, o pui sa citeasca randurile tale de pe TPU.
Pff.iubire? Sa fim seriosi...probabil ca o placi. Te sfatuiesc sa nu-ti faci iluzii, probabil ea te crede un prieten si nimic mai mult, risti s-o pierzi de tot daca continui sa crezi c-o iubesti. Incearca sa-ti dai seama daca simte si ea ceva pentru tine, si foarte usor, relatia voastra de prietenie se poate transforma intr-una de dragoste. Succes
E normal sa se intmple asta.De regula cei mai buni prieteni ajung iubiti dar daca exista atractie de ambele parti. Intelege ca fetele daca te vad ca pe un prieten e destul de greu sa te vada ca si pe un iubit chiar daca se inteleg cu tine prefect.Intra tare in ea si spune-i ca o placi. Daca incepe ca ea te vede ca pe un prieten dai replica asta :Imi pare rau dar m-am indrgostit de tine asa ca eu nu te mai pot vedea ca pe o prietena. daca cel putin simti ceva pentru mine da-mi o sansa.Importat e sa o faci sa se gandesca la ce i-ai spus.Si nu te lasa inmuiat ca vai esti cel mai bun prieten pentru ca pana a urma e nasol sa stai cu fata pe care o placi asa ca prieten sa sa nu poti sa o saruti sau sa o vezi ca e cu altu cand tu poate in interior esti indrgostit de ea maxim.mai bine sa nu mai vb cu ea deloc decat sa stiu ca e prietena mea si nu poate sa fie iubita mea.Mia bine asa crede-ma.Important e pentru tine sa o sensiblizezi ca sa isi dea seama ce inseamna ea pentru tine si tu pentru ea. Daca o faci se se emotioneze folosind cuvinte care sa ii ajunga la inima va accepta sa fie cu tine. Totu e sa mizezi totu si sa accepti sa peirzi daca nu poti fi cu ea.Dar nu prieteni pentru ca deja nu se mai poate vb de asa ceva.