| stanboss98 a întrebat:

Salut,TPU. Am cunoscut o fata de curand si desi toate merg foarte bine intre noi, nu am reusit inca sa ma culc cu ea. Ne intalnim des, stam impreuna cateva ore in care ne sarutam, ne atingem, dar nu merge mai departe. Stiu ca nu este virgina, mi-a confirmat si ea ca nu este, asa ca nu se poate spune ca ar fi asta o problema. Ce ar trebui sa fac? A trecut deja aproape o luna si nu am reusit sa ma culc cu ea.

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Poate ca are impresia ca nu esti destul de atasat de ea si ca vrei doar sex de la ea si o lasi dupa.
daca o sa reusesti sa o convingi de dragostea ta sincera o sa o ceara ea singura curand.

7 răspunsuri:
| ιυвιтα a răspuns:

O lună, nu e o perioada rezonabilă de timp... poate nu e genul de fată care se lasă ușor..ai răbdare, discutați despre asta.
Succes!

| neutrino a răspuns:

Propune-i direct si invit-o acasa.

| Emilian65 a răspuns:

Este cam repede ca dupa o luna sa te culci cu o fata. Ai rabdare cu ea si ai sa vezi ca dupa o perioada mai mare veti reusi sa va culcati impreuna.

| NumaiIdioti a răspuns:

Si aproape o luna ti se pare mult? Pe pariu, stanboss, ca pentru asta stai cu ea?

| ThunderGod112 a răspuns:

Eh,nu stiu cum te comporti tu cu fetele, dar de obicei o pereche asteapta un an, daca nu mai multi, pana ajung sa se culce (apropo, ar fi bine sa iti mentionezi varsta).

| stanboss98 explică:

Nu pentru sex stau cu ea. O iubesc mult doar ca nu inteleg de ce nu doreste sa facem dragoste.

| stanboss98 explică:

Eu 17 iar ea 16.