Daca nu esti capabila sa raspunzi la o intrebare, nu mai irosi spatiul de pe TPU degeaba. JEGOASO!
Esti un copil prost!
N-am inteles faza cu: "daca eu nu am boala ei?" E un ton de ingrijorare sau de parere de rau?
Ok, pai revenind la intrebare. Teoretic daca o iubesti n-ar trebui sa conteze, practic ar trebui sa te gandesti la niste riscuri pe care urmeaza sa ti le asumi. Presupunand ca lucrurile evolueaza si la un moment dat o sa vreti sa faceti dragoste/sex. Chiar si folosind prezervativul, poti sta 100% linistit? Eu una, nu cred ca as putea. Plus ca mereu trebuie sa ai grija atat la relatiile sexuale, cat si la alte conditii in care ai putea contacta boala. Oricum, e de apreciat ca ti-a spus de problema ei. Apoi trebuie sa accepti si faptul ca totusi e o boala incurabila, care chiar si cu medicamente, nu poate decat prelungi cu cativa ani viata. Deci undeva trebuie sa iei in calcul ideea unui deces, ceea ce o sa fie foarte tragic, mai ales daca ajungi sa te indragostesti. E o chestie mai delicata. Nici nu poti sa ii spui "stii vreau sa o rupem, pentru ca esti bolnava", dar ti-as sugera ca odata cu trecerea timpului sa te distantezi, pentru ca oricat ar suna de frumos, totusi o astfel de fata nu iti poate oferi o viata si o relatie normala.