| carlos30 a întrebat:

Am cunoscut o fata pe facebook, este foarte frumoasa, desteapta etc. Pana acum am avut o relatie de amicie, nu ne-am intalnit niciodata. In tot acest timp ne-am apropriat foarte mult, si chiar am ajuns sa o iubesc. Acum cateva zile mi-a zis ca e seropozitiva, adica are Sida, si stiu ca ea ma iubeste foarte mult, chiar daca suntem la distanta tot timpul ne respectam ne faceam cadouri (ni le trimiteam prin posta ). Acum nu stiu ce sa fac, se poate mentine o relatie in cazul asta? daca eu nu am boala ei? E bine sa ma complic ...sau sa o las balta. Mi-e cam frica...

9 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Esti nebun si mincinos.

| carlos30 explică (pentru BlancaFantasma):

Daca nu esti capabila sa raspunzi la o intrebare, nu mai irosi spatiul de pe TPU degeaba. JEGOASO!

| MhElenag a răspuns (pentru BlancaFantasma):

Esti un copil prost!

| carlos30 explică (pentru MhElenag):

Cine vorbeste! o pitipoanca cu manele in playlist...se vede inteligenta happy

| MhElenag a răspuns (pentru carlos30):

Pitipoanca e mama ta! oh go on care-i prb ta ca ascult eu manele? verifica pentru cine era acel raspuns iar daca nu era pentru tine cutu` meu e supt iar tu sugatorwinking

| raluk27 a răspuns:

N-am inteles faza cu: "daca eu nu am boala ei?" E un ton de ingrijorare sau de parere de rau?

| carlos30 explică (pentru raluk27):

Pai am mentionat ..sa se inteleaga ..ca nu sunt in aceeasi situatie ca ea. Pt ca pe site-ul asta sunt numai copii prosti. Potrivit unui sondaj, 90% dintre useri nu au 18 ani.

| raluk27 a răspuns (pentru carlos30):

Ok, pai revenind la intrebare. Teoretic daca o iubesti n-ar trebui sa conteze, practic ar trebui sa te gandesti la niste riscuri pe care urmeaza sa ti le asumi. Presupunand ca lucrurile evolueaza si la un moment dat o sa vreti sa faceti dragoste/sex. Chiar si folosind prezervativul, poti sta 100% linistit? Eu una, nu cred ca as putea. Plus ca mereu trebuie sa ai grija atat la relatiile sexuale, cat si la alte conditii in care ai putea contacta boala. Oricum, e de apreciat ca ti-a spus de problema ei. Apoi trebuie sa accepti si faptul ca totusi e o boala incurabila, care chiar si cu medicamente, nu poate decat prelungi cu cativa ani viata. Deci undeva trebuie sa iei in calcul ideea unui deces, ceea ce o sa fie foarte tragic, mai ales daca ajungi sa te indragostesti. E o chestie mai delicata. Nici nu poti sa ii spui "stii vreau sa o rupem, pentru ca esti bolnava", dar ti-as sugera ca odata cu trecerea timpului sa te distantezi, pentru ca oricat ar suna de frumos, totusi o astfel de fata nu iti poate oferi o viata si o relatie normala.

| GeannyCatty a răspuns:

Daca o iubesti, fi cu ea...decizia iti apartine