| aka7up a întrebat:

SAlut TPU,am cunoscut o fata si ma invitat sa ies cu ea in oras, dar partea proasta e ca nu stiam despre ce sa vorbesc cu ea, nu gaseam nici un subiect,crying este prima oara cand ies cu ea in oras si am cunoscuto.VA ROG ajutati-ma, DAU FUNDA! happy

Răspuns Câştigător
| xCancell a răspuns:

Asa am facut si eu cu o fata acum 2 saptamani, dar hey, iata-ne impreuna.
Hm.intreab`o ce filme ii plac, muzica, emisiuni, haine..etc.
Eu am jucat cu ea un joc, puneam eu intrebare raspundea ea, punea ea intrebare eu raspundeam si tot asa, intrebari la jocu` asta."cum ai vrea sa fie baiatul ideal","ce ti se pare romantic", si tot felul de intrebari de genu` asta care crezi tu ca o sa te ajute sa o cunosti mai binewinking. Bafta Frate!

7 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Pai din moment ce aiba v-ati cunoscut, intreab-o lucruri despre ea, despre viata ei. O sa gasesti tu, stai linistit numa sa nu te rusinezi. poti sa ii vorbesti chiar si despre tine...

| neutrino a răspuns:

Ce cauti cu ea, ce doresti de la ea?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ce muzica asculta, ce prieteni are, ce filme/carti ii plac. Pe baza a ce iti spune vei sti ce sa o intrebi, dar probabil si ea te va intreba diverse chestii, asa ca nu te panicawinking va in in regula. Fa-o si sa rada, se va simti mult mai bine si nu veti fi stresati.

| amaliaamely a răspuns:

Buna! ai putea sa o intrebii ce ii palce sa afca in timpul liber, sau care emuzica ei preferata, filmul ei preferat, de hoobiuri are...happyhappyintreab-o daca ii palce sa danseze....etc..mai agsestiit uhappyhappywinkinghappy

| Raul19 a răspuns:

Intreab`o ce ii place, ce o pasioneaza, ce ii place sa faca in timpul liber. Deacolo te dezprinzi, o intrebi altele si altele referitoare la ce ai intrebat`o prima data. Dar, sigur o sa te intrebe si ea cate ceva.

| Raducu9913 a răspuns:

Vorbeste despre ce ii place ei. intreab-o despre prieteni filme muzica etc etc. NU te panica... daca te panichezi nu o sa fie bine

| aka7up explică (pentru Raducu9913):

Intocmai,mam panicat pentru ca nustiam ce sa-i zic, nu de altceva.