In cazul in care consideri ca ar merita sa continue relatia, incearca sa fii mai impulsiva si mai... posesiva.
Magie? Wow, daca va potriviti si la caracter, e super! Ar putea fi o viitoare mare dragoste si un viitor mariaj fericit.
Eu zic că dacă chiar îl placi du-te la el tu fă tu primul pas dacă el este timid. Dacă doreşti cu ardoare tu trebuie să faci primul pas. Deci concluzie, vorbeşte cu el i-al de o parte vorbiţi face 2 face. Ascultă-mi sfatul că e bun.
Spune-i că ai sentimente serioase de foarte mult timp față de el și că nu accepți să rămâneți așa, într-o postură foarte neclară. Ori e relație, ori nu? Într-un moment, chiar dacă nu are vreo legătură cu subiectul, spune-i asta, îi va încălzi sufletul, vei fi ca un start pentru el, probabil o să înceapă să-ți spună și el ce are pe suflet, fii afectuoasă, merită.
Da. I-am spus. Dar e speriat. Ne mai intalnim din cand in cand si vorbim ore in sir si ne intelegem foarte bine dar nu are curajul sa actioneze in nici un fel desi stim ca atractia dintre noi e foarte mare. Si sunt momente in care ne certam incontinuu dar nici unul nu poate sa renunte la " relatia noastra". Pana la urma ne impacam