Uite hai ca-ti dau eu o idee.Iei o sticla goala in care a fost coniac/sampanie/bautura.I desprinzi etichetele si in locul lor faci pe calculator poza voastra si pus alaturi un mesaj frumos de dragoste.Si scoti tiparitura si o lipeste ca o eticheta pe sticla/sticluta si poti face si pe verso-ul sticlei sau sus deasupra gurei de sticla.Inauntru poti face un document in word si sa-i scrii ceva frumos.Scoti la imprimanta pe o foaie colorata si o arzi la margini ca sa fie un mesaj frumos, sau poti sa-l scrii tu de mana si sa-l introduci in sticla.Il legi cu cevafrumos tot la fel colorat.Eu zic ca e cv original si a tine in timp, va ramane surprins.Mie imi place foarte mult!
Noi iti dam doar idei, tu alegi ce simti ca vrei:
1 uitati-va la un film romantic
2mancati ciocolata
3 sarutati-va pasional
4 faceti dragoste daca e in programa
5 faceti o plimbare
6 mancati in oras
7. vizitati locuri noi
8. cina romantica in oras ori doar voi 2 acasa
9. faceti-va cadouri
10. scrieti-va intr-o scrisoare de dragoste tot ce simtiti unul pentru celalalt
Sa mergeti impreuna cu cortul pe munte sau la mare.
Sa va uitati intr-o zi la toate filmele Harry Potter
Sa mergeti la un concert
Sa stati o noapte si sa va uitati la stele
Sa va plimbati cu bicicletele
Sa va plimbati in ploaie
1-Vibrator sa va mai si jucati asa din cind in cind, daca tot sintem la categoria asta, ori sa-l folosesti atunci cind iubitu nu prea mai poate.2-Flori asta in loc de alte timpenii, ca sint mai utile in orice situatie, decit mai stiu eu ce alte maruntisuri.3-Pantofi,ceva asa mai sexy daca si tu esti sexy, asta daca are bani, iar daca nu merge si tenesi daca esti inalta.4-Un portmoneu pentru el unde sa puna banii si la care sa ai si tu acces, Daca are ce pune in el.Dar e bun asa si pentru viitor. Daca nu are chas tot are carduri, deci e binevenit. Unul asa din piele Fosil sau ceva de genul asta, cam vazut ca sint frumoase rau.5- Restu mai vedeti voi. Ajunge cred ca dupa ma injura iubitu tau ca l-am pus la cheltuieli.Si daca cele mai multe cadouri sint pentru tine atunci ai grija sa il rasplatesti asa cum trebuie seara acasa.Asta daca nu e obosit fleasca si adoarme.Bafta si spor la cumparaturi.
Ai idei sau nu?
Cât duce trenu.
Si ce, le tii pentru tine?
Nu, da' ar trebui să faci ce vrei tu(chiar ai și spus-o), nu alții.
1. Mergeti in oras.
2. Mergeti la un bar/cafenea/bodega sau cum vrei sa-i spui sa mancati ceva.
3. Mergeti pe bulevard, la un lac, undeva unde e frumos.
4. Il inviti la tine sau mergi la el sa va uitati la un film.
5. Dupa film, mai mult ca sigur o sa inceapa o caterinca (acum depinde de film)
6. Bagati un sex.
7. Merge fiecare acasa la el.
8. Va vedeti a doua zi, la fel de fericiti.
1 sa mergeti la un film 2 sa luati panzul impreuna 3 sa faceti cumparaturi impreuna 4 sa mergeti sa va casatoriti pentru o zi, se poatra 5 sa luati cina impreuna 6 sa faceti dragoste cam astea sunt ideile mele ia din lista mea doar ce crezi ca-ti comvine dar nu uita ca trebuie sa va faca placere la amandoi nu nu mai tie doar va fi ziua indragostitilor... sper ca ti-am fost de ajutor
1 sa mergeti la un film 2 sa luati panzul impreuna 3 sa faceti cumparaturi impreuna 4 sa mergeti sa va casatoriti pentr.u o zi, se poatra 5 sa luati cina impreuna 6 sa faceti dragoste cam astea sunt ideile mele ia din lista mea doar ce crezi ca-ti comvine dar nu uita ca trebuie sa va faca placere la amandoi nu nu mai tie doar va fi ziua indragostitilor... sper ca ti-am fost de ajutor