| Laviy a întrebat:

Am din nou o problema. M-am certat cu iubitul meu. Doar ca, chiar daca suntem cerati se poarta foarte dulce cu mine. Doar ca nu vrea sa ne intalnim. Vorbim doar la telefon. A spus ca daca ne intalnim i se face dor de mine si o sa vrea sa ne impacam si el nu vrea asta pentru ca o sa fac iarasi o prostie si o sa il suoar. Si a spus ca pe mine chiar ma iubeste. Si cand il supar il doare. Dar la telefon imi spune lucruri foarte dulci. Si imi spune ca ma iubeste. Ca nu mai suporta sa fie departe de mine. Si asa ma departe. Ce ar trebui sa fac ca sa ne impacam? Ne iubim foarte mult. Va rog mult ajutati-ma. Dau funda. Si la restul votlove struck

3 răspunsuri:
| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna.Ar trebui sa-i faci o surpriza si sa mergi la el acasa si sa vorbiti si restul o sa vina de la sine.hee hee...si eu cred ca il iubesti dar incearca sa nu-l mai superi pentru ca asa el se distanteaza fata de tine.Succes happy

| maria_9426 a răspuns:

Buna.
Faza asta, ca nu vrea sa va intalniti nu te-a pus pe ganduri? Poate ca vrea sa va despartiti sau mna sa ramaneti despartiti si nu stie cum sa iti spuna vazand ca tu ti la el si vrei sa va impacati. Poate foloseste cuvintele alea dulci nu stiu cum sa iti zic, ca un scut, ca sa nu se simta vinovat ca daca iti spune ca nu mai vrea sa va impacati tu te vvei simti prost.
Cel mai bine ar fi sa il lasi pe el sa vina la tine, lasa-i spatiu cateva zile nu il suna tu, lasa-l pe el sa vezi daca te contacteaza.
Pa, pa.

| Lysm a răspuns:

Mediteaza la ceea ce ai facut de s-a suparat, incearca sa ii explici si sa iti ceri scuze.Prin faptul ca nu vrea sa va vedeti desi vorbiti la telefon s.a, vrea sa iti demonstreze ca l-ai suparat si ca meriti putin pedepsita.Si eu mai fac asablushing e totul ok, voi siti mai bine motivul pentru care v-ati certat deci incercati sa va rezolvati conflictele intr-un mod pozitiv si totul va fi bine!